藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3371|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

唔知會有咩會所設施? [複製鏈接]

我地買o既時候冇留意除左個200米長泳池同健身室,外重會唔會有其他設施?我見好多新樓盤都有得打網球、羽毛球、保齡球,golf等等,點都會有d,如果得個游泳池咪好悲? :em06:

唔好意思 網球、羽毛球、保齡球,golf等等都無 反而有d靜態野!
詳情請睇官方網頁----藍澄會
http://www.ramblercrest.com
我係隱形人  :em19:

我都有睇過呀,不過我同時自己講可能睇漏眼,或者佢冇列出o黎.............諗住搵大家證實一下,點知係真o架................. :cry:  :cry:

樂觀d試想想如多樣設施就多樣管理及維修費到時你所交的$1.3 /ft 管理費好快就冇晒架啦而且你玩會所d 野又唔係唔洗錢o既要玩出去大把地方有得玩啦價錢又係差唔多所以我都相通左啦真係冇乜所謂不如比d 心機攪好自己間愛居好過啦..你話係咪. :mrgreen:

喵~
不過貓貓都覺得球類活動一d都冇o既話就真係過份o左do羅 起碼都俾張乒乓波檯同桌球檯oY!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

如果要玩室內活動 你可以o係青衣中央街市(即宏福花園對面)樓上book場 地點ok 唔算太遠. :mrgreen:
G :em21: P

[quote:329dbd8845="貓貓仔&貓貓女"]喵~
不過貓貓都覺得球類活動一d都冇o既話就真係過份o左do羅 起碼都俾張乒乓波檯同桌球檯oY!![/quote]

冇計啦..人家話會所冇我地份就算有得玩都要比月費及租場費.....冇意義o既.:twisted:

乜我地有會所設施咩?
其實所有設施(包括游泳池)都係酒店野來架。
我地只不過係去share來玩而已.......。
唔好咁貪心啦.....。
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:02caa06713="dick&queenie"]乜我地有會所設施咩?
其實所有設施(包括游泳池)都係酒店野來架。
我地只不過係去share來玩而已.......。
唔好咁貪心啦.....。[/quote]

唔係喎....泳池係公家架我地有份比維修架所以呢個設施係唔駛交月費的只需比入場費便可享用...

[quote:e5319630d5="Ah Ho"]唔係喎....泳池係公家架我地有份比維修架所以呢個設施係唔駛交月費的只需比入場費便可享用... [/quote]

係咩.....咁咪幾好喎。
but ...我會想當日design果個人......諗住用這個位,來造游泳池唔好浪費。
窺佢諗得到。 :em14:
永遠愛著您 :em21: [/code]