藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 17359|回復: 72
打印 上一主題 下一主題

有關揀傢俬的事 [複製鏈接]

8) 各位....小弟同沁藍去左約揀傢俬了其實係唔洗輪住揀嘅....

只要打去灣仔恆昌度約時間就得架....那邊職員親口證實架.....^o^

可能已經有人知道但希望未知嘅就快手快腳去揀....

但你哋要有心理準備真係好少款揀色就多......

:twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:

Re: 有關揀傢俬的事

[quote:dd3eeec921="ddericli"]8) 各位....小弟同沁藍去左約揀傢俬了其實係唔洗輪住揀嘅....

只要打去灣仔恆昌度約時間就得架....那邊職員親口證實架.....^o^

:twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:[/quote]

ddericli聽倒你噤講好替其他人開心呀   (雖然我冇買個package :roll: )maybe我會在恒昌喥買sofa &櫃呀 你知唔知在2樓張紅色sofa會唔會有第2種顏色架 :?: 係呢佢地有冇同你講會大約幾時送貨呀 :?: (我指係入伙之後幾耐)

thanks

[quote:27a05ec551="ddericli"]8) 各位....小弟同沁藍去左約揀傢俬了其實係唔洗輪住揀嘅....

:twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:[/quote]
ddericli 咁你有冇改到d野..... :?:

我今個星期六都去揀呀..............

P女恭喜妳呀 我好 "鄧"妳開心呀 希望妳可以簡倒心頭好la :mrgreen:

[quote:d42b7f98db="小yen"]P女恭喜妳呀 我好 "鄧"妳開心呀 希望妳可以簡倒心頭好la :mrgreen:[/quote]

Sure la....揀完之後話你知揀左d乜....ok?...............
(頭先pm左你呀 但我發覺經常pm唔到人)..... :evil:  :twisted:

ddericli 咁你有冇改到d野..... :?:[/quote]

我只係約左揀重未諗點改....不過再給各位一個心理準備就係恆昌一定會斬到你一頸血啦....改嘢???有一天我去到灣仔恆昌看看有無嘢可以攞番去看看....

咁啱就有一對新人揀緊嘢佢哋問個sales轉張床做油壓床要加$10004呎床轉4呎半就要加$800.......

唉.....都知要加錢....但都唔洗加得咁過份啦....... :evil:  :evil:  :evil:

喵~
4呎床咁奇 乜唔係雙人床咩??
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:cabf0f7f82="貓貓仔&貓貓女"]喵~
4呎床咁奇 乜唔係雙人床咩??[/quote]

4" is the size of standard double bed.
I would like to have a 5" bed.

[quote:330c2e9957="Amy Poon"][quote:330c2e9957="貓貓仔&貓貓女"]喵~
4呎床咁奇 乜唔係雙人床咩??[/quote]

4" is the size of standard double bed.
I would like to have a 5" bed. [/quote]

do you like to play boxing in your bed?