藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 咩咩豬
打印 上一主題 下一主題

Christmas Party~ [複製鏈接]

我上次好冇join到你地bbq喎 :?: sorry呀今次要去camp呀 (1早book左同埋約左好耐先齊到班old classmate & teacher呀 :em14: )
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

aiya....seems everybody busy bor.....anyway i'm free on that day if BBQ after 1600hrs...thks..

26號下午咩咩豬要學魔術~~~~ :em16:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

我25號同26號都唔得閒呀不如揀27或28丫

石澳的沙灘有爐租約百幾蚊租一個人多可以租兩個約$250唔駛霸爐咁煩.搭巴士來回筲箕灣約20分鐘比西貢近少少我上次同朋友去每人夾左幾十蚊已經可以買齊食物同飲品筲箕灣巴士站有幾間燒烤食品店飲品入到石澳先買好多士多約$4一罐.
我遲d都會同d朋友入去燒.

對唔住...我26號要過macau.... :?

咁多人26號都唔得 不如27號啦.............
石澳交通仲好方便添呀...........

27號咩咩豬都要BBQ... ops:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

去太子警察會BBQ如何呢???!!

[quote:1a134746c3="yo & lok"]石澳的沙灘有爐租約百幾蚊租一個人多可以租兩個約$250唔駛霸爐咁煩.搭巴士來回筲箕灣約20分鐘比西貢近少少我上次同朋友去每人夾左幾十蚊已經可以買齊食物同飲品筲箕灣巴士站有幾間燒烤食品店飲品入到石澳先買好多士多約$4一罐.
我遲d都會同d朋友入去燒.[/quote]

我都同小學同學仔去燒過