藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11273|回復: 65
打印 上一主題 下一主題

Christmas Party~ [複製鏈接]

咩咩豬想攪個christmas party等大家又有機會出黎gathering大家對時間地點形式等等有咩idea呀?? :roll:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

Good idea  :em11:  我一定到.

我第二個報名........
正所謂養兵千日,用在一蕉......
wicyh.....我們抽過吧........我派saga......來同你Fight。
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:d544838c30="dick&queenie"]我第二個報名........
正所謂養兵千日,用在一蕉......
wicyh.....我們抽過吧........我派saga......來同你Fight。[/quote]

你應該身先士卒架!  :shock:

聖誕開party...好....
but ...最大問題就係.....地方...
who can....提供地方。
如果唔係.....去食聖誕大餐都好。
不過又唔知難唔難訂位,同埋會幾貴。........

去hales...屋企...打邊爐都好。
佢屋企有"海鮮" :em12:

[quote:c268547788="dick&queenie"]去hales...屋企...打邊爐都好。
佢屋企有"海鮮" :em12:[/quote]
係乜野海鮮...? 同點解會有 >  :?:

有冇人宜家住僅屋苑有party/function room book呀?

好呀...開PARTY
幾時好呢....係咪BOOK 間 K 房最方便呢? ...但係就無"海鮮"喇!
有無其他好提意呢 :roll:

[quote:970bd9ba51="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:970bd9ba51="dick&queenie"]去hales...屋企...打邊爐都好。
佢屋企有"海鮮" :em12:[/quote]
係乜野海鮮...? 同點解會有 >  :?:[/quote]

果然係個good idea喎 我都好想join你地呀 but x'mas果個week我要同班friend1齊去camp呀 最衰佢地上個月已經book左位) anyway hope你地玩得開心d la :mrgreen:

Mr. & Mrs. Fire Fire佢地講緊既 "海鮮"係話hales屋企魚缸既魚呀