藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2865|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

我番到屋企啦... [複製鏈接]

今日玩得好開心......
下次一定要再攪聚會.............  :mrgreen:
希望可以再同大家一齊玩(包括今日有要事不能出席者).....
((要特別多謝halesWychanSharan浩賢車我地)) ..... thx  :em06:

我都返到啦真係唔該晒Wychan車我返屋企好高識到你地呢班新朋友你地個個都好nice 希望下次聚會有機會再玩過....   

我返到啦...今日好高興認識大家 :em19:
仲有,好多謝浩賢車我返屋企,Thank you

我地都返到屋企啦~
你地今日好叻丫 可以清鬼晒D食物 一D都冇浪費 好耐都冇試過lor~呵呵呵  
希望可以好快再見到你地啦  :em19:

特別明謝 : Sharan and Hales 車我地入黎又車我地出去 Thank you very much!  :em21:

今晚真係好開心 :em17: 第一次參加大家嘅聚會,覺得個個都好nice,又團結,又風趣,好希望好快有另一次嘅聚會。喺呢到要特別多謝WyChan同hales車我哋來回 ,新嘅相會喺聽日盡快post出嚟。Good night :em21: 。

我地都返到屋企啦~

下次有機會再和大家出來玩過....

好期待下次的聚會呀. 攪咩好呢?

報告隊長,我兩點返到屋企,應該仲有三幾個成員仍在途中
下次聚會相信會好快進行,over over
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:70d0195eb8="27a"]今晚真係好開心 :em17: 第一次參加大家嘅聚會,覺得個個都好nice,又團結,又風趣,好希望好快有另一次嘅聚會。喺呢到要特別多謝WyChan同hales車我哋來回 ,新嘅相會喺聽日盡快post出嚟。Good night :em21: 。[/quote]
係咪既歡樂又有意義呢?冒住腸胃炎o既風險都要o黎,係咪不枉此"焦"先?
記住多d參加啦  :em11:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:36b69a117f="wychan"]我地都返到屋企啦~

下次有機會再和大家出來玩過....[/quote]

Oh wychan 我send唔到PM俾你呀!!唔知點解 "Invalid_session"!
唔知點算好! :?