藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 小yen
打印 上一主題 下一主題

發現了1個好鍾意中傷rc既homepage [複製鏈接]

駛乜理佢地咁大個人仲咁幼稚 :em13:
:em19: 人生得意須盡歡 莫使金樽空對月 天生我才必有用 千金散盡還復來

所以咪只係同佢地講聲"多謝提點""多謝關心". 最緊要係自己鍾意 與人何干!
總之就~~~話之佢
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

thanks

hales matthewlee h&h 青衣1號& patrick

好多謝你地對小妹既安慰同support呀 ops: 其實點都好番黎rc呢度就咩唔開心都唔記得架la   so真係好希望快d收keys見倒你地呀

thanks again :em14:

大家都開心 hahaha ! :em17:  :em17:  :em17:
Simpsons

開開心心等收樓!  

小yen

其實個邊一向有人對rc有好多意見 我開頭都唔開心 但係當你發覺佢經常玩精神分裂 自己同自己講野 角色扮演等等 你就會覺得無須再為佢既說話而唔開心 否則你咪中計! 我o地應該同情一些無助 無朋友 無工作 有病而又唔睇醫生既人! 為o左幫佢從過新生 你唔好再睇佢寫既野 等佢唔會再沈淪落去 改過自生! 知未?
G :em21: P

我呢 就係由果個英文 post 開始同某人有積怨既 到左"誹謗"事件 情況就更加嚴峻~ 不過呢 講完就算喇. 費事成日嘈啦~ (仲有 我近排忙到連上 rc 既時間都無 莫講話果邊啦~ )

matthew 俾你知道左我係吹水王添 ops:

小yen 乜果邊真係有你既同事咩? 點解係零晨既時候竟然會有另一個人同你用同一個 ip 出 post 既?

果個直情係佢黎既.......=.=
果個名 就係yen想同佢講果個人囉...

[quote:96a3482b60="gp"]小yen

其實個邊一向有人對rc有好多意見 我開頭都唔開心 但係當你發覺佢經常玩精神分裂 自己同自己講野 角色扮演等等 你就會覺得無須再為佢既說話而唔開心 否則你咪中計! 我o地應該同情一些無助 無朋友 無工作 有病而又唔睇醫生既人! 為o左幫佢從過新生 你唔好再睇佢寫既野 等佢唔會再沈淪落去 改過自生! 知未?[/quote]

知la 你講得好噤 :em11: 我依家淨係好俾心機去improve my english & think裝修既野 (只係構思咋 想親自整靚間dream house :mrgreen: ) thanks

[quote:99ec0e53c5="Ice"]我呢 就係由果個英文 post 開始同某人有積怨既 到左"誹謗"事件 情況就更加嚴峻~ 不過呢 講完就算喇. 費事成日嘈啦~ (仲有 我近排忙到連上 rc 既時間都無 莫講話果邊啦~ )

matthew 俾你知道左我係吹水王添 ops:

小yen 乜果邊真係有你既同事咩? 點解係零晨既時候竟然會有另一個人同你用同一個 ip 出 post 既?[/quote]

講真有時間都唔好理佢地la 佢地真係有病架個病叫做 "精神思覺失調病" :em09: 我地唔好彩佢地佢地就會好番架la 係呀果個應該係我同事黎 (因為今日見親佢佢都好唔自然重唔敢望我添呀 :?: 哦妳講緊果個係唔係我黎架 我見橫店last1次過去咪同佢地玩埋最後1次law :mrgreen: thanks