藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1586|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

一人一票,請支持妎糷韺? [複製鏈接]

[quote:70242870dc="dickwcf"]包包,我真的好愛你架,
而家我地就黎有新天地----藍澄灣
希望我地第日,兩口子開開心心,齊齊整整。
我永遠都照顧你,鍚哂你,聽哂你話架。......
你嫁比我啦。~~~~~[/quote]

[quote:70242870dc="dickwcf"]支持~~~~[/quote]

[quote:70242870dc="dickwcf"]非常贊成[/quote]

[quote:70242870dc="tcbychan"][quote:70242870dc="dickwcf"]包包,我真的好愛你架,

Wa...Wa...Wa...If I am 包包 I must 嫁比你. God bless you both.
:    :    :    :    :[/quote]

[quote:70242870dc="FireFire"]好.......一定支持你..........[/quote]

[quote:70242870dc="Simon&Michelle"]包包

應承dickwcf啦
結婚結婚結婚....
生仔生仔生仔....[/quote]

[quote:70242870dc="ecchecch"]包包 雖然我與dickwcf素未謀面 但係帊搹雩蛪Ncall哂d 街坊支持?我諗你真係考慮下.............................嫁比夆惙/color:70242870dc]

與你有約 是永恆的約 彩虹為証 千古不變.........[/quote]

[quote:70242870dc="M&J"]包包.... 妳知啦....藍澄灣咁多優點 dickwc係為在同妳有個快樂幸福同美滿既生活 先至咁為妳著想.... 如果我係女仔 我都會非君不嫁啦..... 快d應承夆?.....

(dickwc 遲d等我時機成熟 記得幫番我勸我女朋友嫁俾我啦 :twisted: ...)[/quote]

[quote:70242870dc="愛美麗"]Wa 好浪漫ah! 包包 快d應承刜a 記住穩個好日子![/quote]

[quote:70242870dc="Eddy Lam"]登登登登....登登登登....(Music)

恭喜晒! 祝您0地永結同心...年生貴子...[/quote]

[quote:70242870dc="dracula"]包包..... dickwcf 有 d 缺點妳真係要諗清楚~
吤髐H對朋友又無對女朋友咁好 另外 娶o左老婆之後睇怕問岕A妘ㄜ躞捄泠 乜都話要返去問過老婆先~ 洗錢方面又係 成份人工比哂老婆~ 仲有劭個個幸福樣一定日日晒出o黎比我地 d 街坊睇~
唉 ... 雖然呇傚搹h缺點~ 不過邊個男人無先得o架~ 都係嫁比夆掟
唔好煩我地喇~[/quote]

[quote:70242870dc="CJ"][quote:70242870dc="Simon&Michelle"]包包
應承dickwcf啦
結婚結婚結婚....
生仔生仔生仔....[/quote]
:twisted: 包包結婚! 包包生仔! :twisted:
甘時甘日 有個老襯 為你冒險買樓 肯共妹你同金共府 供你一世.
此所謂有情有義 世間少有 絲蘿托喬木 良禽擇木棲. 此情此境又何須猶豫 即使不用o累飯應允 也當以身相?上應天命罷了... :wink: [/code][/quote]

[quote:70242870dc="tomato"]:  :  :

嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁嫁
比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比
巠巠巠巠巠巠巠巠巠巠巠巠巠巠巠巠佢r

全世界都支持包包嫁比dickwcf![/quote]

[quote:70242870dc="FireFire"][quote:70242870dc="dickwcf"]包包,我真的好愛你架,

包包 let dickwcf marry you la............please.....we'll all are feel cold.z.z.....z....

wish you happiness!!!!![/quote]

[quote:70242870dc="Billy&Christy"]包包應承dickwcf 啦 做我地Forum 第一個新娘接受我地o既祝福唔係個個得架 !
'一個為妳甘去渡火海的人'(買樓喎!!) 我地個個人都知'他喜歡的是妳''一生不愛別人(只愛包包)'能夠'每天愛妳廿四小時'係幾咁美好 正所謂'戀愛大過天''當找到妳''誰願放手'? dickwcf 宜家只係'等妳願意marry me' 架咋! '假如讓我說下去'梗係'Say Yes'! 啦 ![/quote]

[quote:70242870dc="AH"]wah..好sweet 呀... 包包.. 你嫁俾夆?..[/quote]

[quote:70242870dc="carry&chris"]係囉...快d應承妘?..咁有新意...hahha...況且我地就黎頂坉禷?.hahah
仲令人地好妒忌tim..hahah~[/quote]

[quote:70242870dc="hales"]拉埋囥堔I吘~~~呵呵~~
支持支持~~[/quote]

[quote:70242870dc="dickwcf"]看到這個世界,原來有咁多人錫我地,我非常之感動。
在這裡...我真心多謝大家對我們的祝福~~~~(^o^)
....................................................... pq

...請繼續支持...\ (^o^) /[/quote]

[quote:70242870dc="IWAT"]您地個個都識呇a???

我雖然都覺得包包好似好幸福...  但係結婚真係好大件事...
我身邊...  有人為左身邊既人而結婚...  有人為左自己而結婚...  有人為左過去而結婚...  有人為左夢而結婚...  有人根本唔知點解結婚...

我只係希望呇a真正清楚.

祝您地開心.  無?  無悔.[/quote]

[quote:70242870dc="erica"]dickwcf 估唔到你會咁........嗚嗚嗚 :cry:  :cry:[/quote]

[quote:70242870dc="wicyh"][quote:70242870dc="erica"]dickwcf 估唔到你會咁........嗚嗚嗚 :cry:  :cry:[/quote]

噢! dickwcf 出事喇!出事喇![/quote]

[quote:70242870dc="Saga"][quote:70242870dc="wicyh"]
噢! dickwcf 出事喇!出事喇![/quote]

弊 ~~
快d 出o恭\ ~~~[/quote]

sega....多謝你......
^^3   
錫哂.~~~唔
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:acac4e6cf3="dick&queenie"]saga....多謝你......
^^3   
錫哂.~~~唔[/quote]

等多d其他人支持你 ^^

留返俾包包啦 ~~

[quote:fa0707a1f5="muimui"]dickwcf

:shock: 真係估唔到你係d 咁既人泥架~~見一個愛一個 :?  :? 你又話愛erica既???????咁點先?????????[/quote]