藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hclking
打印 上一主題 下一主題

有無朋友買恒昌d傢俬 [複製鏈接]

揀得落手就算款真係唔多都可以接受 希望唔好連果少少款都揀唔落手啦!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:d386c3d037="女"]我今個星期都有去灣仔恒昌睇過 個sales姐姐話今個月會call第一座0既業主去揀傢俬....
講真 款真係唔多 但係如果多款0既話 到時就會頭痛唔知揀邊款好..... :roll:[/quote]

這個也說得對,現在不多款也選了幾個鐘,如果多款D真的會選一天都不其怪。

[quote:2dba3b04f5="hclking"][quote:2dba3b04f5="女"]我今個星期都有去灣仔恒昌睇過 個sales姐姐話今個月會call第一座0既業主去揀傢俬....
講真 款真係唔多 但係如果多款0既話 到時就會頭痛唔知揀邊款好..... :roll:[/quote]

這個也說得對,現在不多款也選了幾個鐘,如果多款D真的會選一天都不其怪。[/quote]

我見到咁多燈 都唔知揀邊款好..... :roll:
其實各位知唔知揀燈時 揀白光好還是黃光好?

係呀 果日我都見到有幾款我都好鍾意呀
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:0d772677e6="女"][quote:0d772677e6="hclking"][quote:0d772677e6="女"]我今個星期都有去灣仔恒昌睇過 個sales姐姐話今個月會call第一座0既業主去揀傢俬....

這個也說得對,現在不多款也選了幾個鐘,如果多款D真的會選一天都不其怪。[/quote]

我見到咁多燈 都唔知揀邊款好..... :roll:
其實各位知唔知揀燈時 揀白光好還是黃光好?[/quote]

依今日好似靜左d喎 :mrgreen: P女我今日去開wanchai買書果陣經過恒昌都有入去睇過 唔知妳之前有冇去呢間showroom度睇過呢 :?: 我問佢地其實沙田 (ikea樓下)/鑽石山都有架 不過以wanchai呢間大d同埋款式多d 妳第時最好去呢間簡la重有呀我今日睇倒好d吊燈係掛住個牌話係rc既package黎 都唔差架 :em11: (我雖然對燈冇咩認識but以我今日所見i think在紅色sofa果度個几仔上面果盞幾好 (清得黎好似幾有style噤呀 重有d仿水晶在燈膽下面添呀) 妳可以留意1下

另外其實d櫃都幾好架 (好實用又實淨喎)我都睇中左幾呀 (but買樓果陣時冇join到個package呀 because唔想咩都在佢度買晒同埋又唔知佢係唔係真係多款簡 :?: ) so依家都幾好呀佢d櫃既$都同ikea差唔多之嘛 (但係好似實淨d喎況且我office d同事唔太讚成買ikea既櫃佢地話唔抵唔實淨喎 :?: ) 雖然我依家屋企都係用緊ikea櫃but有機會既試下其他冇防呀 :roll: 雖然話款唔多但實用又好襯喎 (總括黎講以今日見倒既都幾 "骨子"架 8) ) i think妳唔駛太worry簡款/3心2意law (因為我1入去1陣就簡倒心水la

以我所知好似係簡 "白光"好d (雖然 "黃光"比較warm & 柔but相對黎講好似冇禁精神just i think :?: ) 同埋簡白光間屋既光度同視覺上都好似好d同睇落大d空間感 :?: 同埋恭喜妳可以就黎簡傢俬la 我依家就draft緊個design (遲d整好俾妳睇下呀 ops: ) but i think i need much time because i want to careful to think detail area & living room.

(hope u can fast to choice suitable furniture fo yourself la :em11:  :em11:  :em11: )  :em02:

[quote:0bed0543d7="H&H"]係呀 果日我都見到有幾款我都好鍾意呀[/quote]
最緊要係咁.我今日經過黃埔行過間恒昌D款真係唔掂問過姐姐佢話呢度無擺
c D傢俬個心都定啲!

[quote:c79fade8fa="Solskjaer"][quote:c79fade8fa="H&H"]係呀 果日我都見到有幾款我都好鍾意呀[/quote]
最緊要係咁.我今日經過黃埔行過間恒昌D款真係唔掂問過姐姐佢話呢度無擺
c D傢俬個心都定啲![/quote]

Solskjaer if 你唔介意我多口既不如你去 "灣仔"果間睇下呀 sunday開到8-9pm架 (pls. dont mind i meddlesome la ops: )

[quote:aa21da7ebc="小yen"][quote:aa21da7ebc="Solskjaer"][quote:aa21da7ebc="H&H"]係呀 果日我都見到有幾款我都好鍾意呀[/quote]
c D傢俬個心都定啲![/quote]

Solskjaer if 你唔介意我多口既不如你去 "灣仔"果間睇下呀 sunday開到8-9pm架 (pls. dont mind i meddlesome la ops: )[/quote]
行開我一定會去嗰度睇

小yen

你都講得0岩 白光係好好多
而家都11月中 但係我仲未有得揀....  :em06:
因我想快d攪掂佢

[quote:78a5ad65d3="女"]小yen

你都講得0岩 白光係好好多
而家都11月中 但係我仲未有得揀....  :em06:
因我想快d攪掂佢[/quote]

放心啦,妳是一座應該很快便到妳揀。