藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hclking
打印 上一主題 下一主題

有無朋友買恒昌d傢俬 [複製鏈接]

咁就弊啦 我有好多野想改 例如細房唔要床 改為一張大書台 咁咪好貴! :em03:
G :em21: P

[quote:4f99a0d9d6="gp"]咁就弊啦 我有好多野想改 例如細房唔要床 改為一張大書台 咁咪好貴! :em03:[/quote]

我都一樣 想細房改大書台 還要一個到頂的書櫃.
不過很多東西不想要.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

hclking

可唔可以講下你加o左什麼傢俬 點解補咁多o既?? :?:

[quote:4f2deec3af="stephenyeong"][quote:4f2deec3af="gp"]咁就弊啦 我有好多野想改 例如細房唔要床 改為一張大書台 咁咪好貴! :em03:[/quote]

我都一樣 想細房改大書台 還要一個到頂的書櫃.
不過很多東西不想要.[/quote]

你有咁多野唔要 咁點解你仲要個package?..... :roll:

其實我只係想細房唔要床改為大書台 方便日後用作溫書及做公司o野 而飯廳櫃改為鞋櫃......應該唔會補好多錢掛! :?:

當初要package係因為唔想要週圍簡傢俬咁煩 二來o個時無款睇 唔知佢包既書台原來咁細張(似梳妝台多d)! :em05:

咁又係 當初我都係因為怕麻煩 所以要左個package...... :mrgreen:

[quote:49cdf22e7f="gp"]hclking

可唔可以講下你加o左什麼傢俬 點解補咁多o既?? :?:[/quote]

我將單入床改做L形上下格床,餐櫃改做電腦檯,茶几改做床褥,
客廳的玻璃裝飾由一小幅改為一大幅,大至上就是這些。

[quote:f73c0d26ca="hclking"][quote:f73c0d26ca="gp"]hclking

可唔可以講下你加o左什麼傢俬 點解補咁多o既?? :?:[/quote]

我將單入床改做L形上下格床,餐櫃改做電腦檯,茶几改做床褥,
客廳的玻璃裝飾由一小幅改為一大幅,大至上就是這些。[/quote]

Thank you!Hclking!

我想改既野比你小 應該唔洗補太多錢掛!

O下!!!!!由第一座開始整起..........咁我第5座咪有排...........

仲有先前5-6月係裝修完可以比佢地整間房櫃.........定係完成晒可以搬入去往呀???????

我今個星期都有去灣仔恒昌睇過 個sales姐姐話今個月會call第一座0既業主去揀傢俬....
講真 款真係唔多 但係如果多款0既話 到時就會頭痛唔知揀邊款好..... :roll: