藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hclking
打印 上一主題 下一主題

有無朋友買恒昌d傢俬 [複製鏈接]

各位兄弟姊妹小弟今天已到恆昌選了傢俬現等大家有個心理準備.
首先款式真的不太多由其是最主要的組合櫃床餐檯等只有三四款
就算加錢也多兩三款(材料的顏色就大把).但你怎樣換怎樣改都可以
(但當然也要加錢啦).至於點解那麼早選傢俬他們說有六百幾伙 jion 了 Package
所以不選定到時做不來但有些東西例如組合櫃最後都是收樓後上來度尺才做.
另外選傢俬次序是由第一座開始最後到第六座到你的時候你可以不選遲些才選.
最後值得一贊就是那吳小姐她好好人也好專業不防找她給些意見.

但揀唔揀得落手呢???
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:71311895ca="H&H"]但揀唔揀得落手呢???[/quote]都免強可以接受的。

Hclking

整個過程你揀左幾耐?你有冇同朋友去比下意見?
我都係第一座 唔知今個月會唔會通知我呢?.... :roll:
你有冇問過 遲d揀會唔會多d款?
Thanks....

[quote:3f0ddc034e="女"]Hclking

整個過程你揀左幾耐?你有冇同朋友去比下意見?
我都係第一座 唔知今個月會唔會通知我呢?.... :roll:
你有冇問過 遲d揀會唔會多d款?
Thanks.... [/quote]整個過程沒有限時間,我是這天最後那個,所以可以慢慢選,原先我是約七點半
就是因為之前那業主選得太久,結果九點才到我選,我約選了兩個半小時。
她說一天約四至五個業主左右,但大多數人都是選星期日,而妳是第一座,
所以如果約妳,妳又不選星期日應該很快到妳。她當然說給我知,
遲些選款式都是差不多,因為約到我來,當然想我選了便算,
所以這個我就不知道了。

有無人影o左相 ?
都唔知揀乜好..
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:7ece676b59="stephenyeong"]有無人影o左相 ?
都唔知揀乜好..[/quote]現場實物都不是很多,主要都是看相或看圖,有沒有影相都沒甚麼關係啦。

我睇過現場實物 真係唔多 但d款都ok....
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

咁你有無補錢改野 我想預算定要額外俾多幾多錢!
G :em21: P

[quote:e629dd485a="gp"]咁你有無補錢改野 我想預算定要額外俾多幾多錢![/quote]我已經有些沒用的東西未有選,還要補$5000,但我覺得價錢都合理。