藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hclking
打印 上一主題 下一主題

有無朋友買恒昌d傢俬 [複製鏈接]

Where is 灣仔恒昌 ?

which street ?

Would you mind telling me ?

Thanks

好似係軒尼詩道灣仔電腦城鈄對面 未到駱克道市城大廈
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我地 join package 時又話會出好多款給我地選 點知到而家咪又係得兩款. 而家係中環個 set 仲要加 $$ 先有得選. 咁即係得一款. 我上個月巳經去灣仔看過. 咪又係以前中環個款 都沒有新野 有給人騙的感覺 :em20:
Kelvin & Emily :em01: :em01: 真係給恆昌玩獲金 :em01: :em01:

[quote:195c45df6f="mouse"]我地 join package 時又話會出好多款給我地選 點知到而家咪又係得兩款. 而家係中環個 set 仲要加 $$ 先有得選. 咁即係得一款. 我上個月巳經去灣仔看過. 咪又係以前中環個款 都沒有新野 有給人騙的感覺 :em20:[/quote]

me too! :em06:
G :em21: P

你地嘗試下打電話比吳小姐呀 佢話如果d 款式唔啱心水 可以換其他款既 我話唔要個間格櫃 佢都話可以換其他組合櫃的 仲可以報返差價比我添... 吳小姐係manager 佢可能有少少話事權掛?? 她的電話是: 9559-1788
藍澄藍澄我愛你

[quote:f57250c662="mouse"]我地 join package 時又話會出好多款給我地選 點知到而家咪又係得兩款. 而家係中環個 set 仲要加 $$ 先有得選. 咁即係得一款. 我上個月巳經去灣仔看過. 咪又係以前中環個款 都沒有新野 有給人騙的感覺 :em20:[/quote]唔係好明乜佢講明"得兩款"??? 冇理由架 佢真係話每樣野都有好多款比我地選!!!

[quote:c176272073="H&H"][quote:c176272073="mouse"]我地 join package 時又話會出好多款給我地選 點知到而家咪又係得兩款. 而家係中環個 set 仲要加 $$ 先有得選. 咁即係得一款. 我上個月巳經去灣仔看過. 咪又係以前中環個款 都沒有新野 有給人騙的感覺 :em20:[/quote]唔係好明乜佢講明"得兩款"??? 冇理由架 佢真係話每樣野都有好多款比我地選!!![/quote]

好多 = 2 (不用加錢) 扼大家用  
你肯加錢佢真係會有好多款俾你揀

不過我落搭  

唔係呀 佢地好肯定話比我知每樣野都最少有十樣野揀架(唔駛加錢果D)又可以唔要某D轉其他D野都得 好flexible架...
我去幾次問幾次都係咁講架.....

anyway等hclking回來問下佢咪知O羅

如果每樣轉款都要加$$$ 咁咪失去預算 :evil:
我記得0個估個ng小姐都對我講過會有好多款揀 佢仲比左佢0既卡片我
話有問題可以打比佢

[quote:a31fdae7d8="Crystal"]你地嘗試下打電話比吳小姐呀 佢話如果d 款式唔啱心水 可以換其他款既 我話唔要個間格櫃 佢都話可以換其他組合櫃的 仲可以報返差價比我添... 吳小姐係manager 佢可能有少少話事權掛?? 她的電話是: 9559-1788[/quote]
我聽既同以上既一模一樣.