藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hclking
打印 上一主題 下一主題

有無朋友買恒昌d傢俬 [複製鏈接]

好呀一齊去 :em12:
:em19: 人生得意須盡歡 莫使金樽空對月 天生我才必有用 千金散盡還復來

我未收到電話. 好呀一齊去 !!  
大眼

我都未收到電話 不過早幾日前我打過電話問過恒昌 關於放在飯廳那個牆鏡飾板係咩 我問佢係唔係鏡 恒昌話唔係... 大家知唔知係咩嚟架?? :?:
藍澄藍澄我愛你

[quote:ef9ffd95f2="Crystal"]我都未收到電話 不過早幾日前我打過電話問過恒昌 關於放在飯廳那個牆鏡飾板係咩 我問佢係唔係鏡 恒昌話唔係... 大家知唔知係咩嚟架?? :?:[/quote]

For your information:
我估係第4&5張相 我大約兩星期前去過 佢話$39000唔包 如要 ... 要 add around $8000 :em05:

http://hk.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/cel615/lst?.dir=/Rambler+Crest

and

http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?t=734

[quote:dbab9a15be="Cal & Cel"][quote:dbab9a15be="Crystal"]我都未收到電話 不過早幾日前我打過電話問過恒昌 關於放在飯廳那個牆鏡飾板係咩 我問佢係唔係鏡 恒昌話唔係... 大家知唔知係咩嚟架?? :?:[/quote]

For your information:
我估係第4&5張相 我大約兩星期前去過 佢話$39000唔包 如要 ... 要 add around $8000 :em05:

http://hk.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/cel615/lst?.dir=/Rambler+Crest

and

http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?t=734
[/quote]

飯桌後那個點睇都係牆鏡 而唔係飾板..... 我問過恒昌會係點樣既 佢地話會親返你揀既傢俬既colour 去整張飾板落去飯廳牆度喎.... 我怕會好肉酸  :em05:  :em05: 大家點睇呀??
藍澄藍澄我愛你

恒昌應該知大概收樓時間 不妨問下
我係隱形人  :em19:

Crystal 你所指應該是$39000 套餐裡面A系列或B系列的item 12或11叫做特色牆鏡飾板一件,A系列是正方形而B系列是高身的(圖片PICT0080 一樣)。我是A系列,即是正方形牆鏡飾板,恆昌職員比過相辦我看,我覺得唔好看,反而覺得B系列好看 ,重話款式有其他選擇(我無想到物料問題,因為我一直以為只有鏡料選擇)。加上你剛提及"恒昌話會親返你揀既傢俬既colour 去整張飾板落去飯廳牆度"  我估除了款式可以改,物料都可能可以改,視乎到時大家喜好啦。 我知道轉其他傢俱代替都得o架,只要價值相約或補回差額就得o架啦。 :em12: (錢呀... 錢)
至於Cal & Cel 所指是第4&5張相是要另外比錢的設計裝修,$39000是唔包o架 :em16:

其實有冇可能約到一齊去呢.......... :?:

可以問恒昌一定ok :em12:

[quote:c0cd28ebcb="hclking"]:roll: 星期6去灣仔睇傢俬[/quote]

咁奇怪?我幾個月前去灣仔恆昌問o野,個位亞哥話樣樣都唔清楚,款式又話唔換得,又唔可以換其他傢俬(因為package中,細房既床,書桌及衣櫃係連埋一齊,不可分拆,個款有小小醜樣), 佢仲話灣仔間舖同rc賣傢俬既元朗舖唔同,有問題最好問番元朗舖......但係而家又話係灣仔睇...... :em13:
G :em21: P