藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2125|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

ikea [複製鏈接]

其實有冇人到時maybeikea度買d "林沈呀? :?: because this year ikea have many creative product.  重有剛收到ikeanews話依家dtundra高壓地板做緊特價$9 ---> $6/塊 有time去ikea個homepage度睇呀

咁快買定???????入左伙先買都未遲.................

"屈人錢"而家有家用水機仔買.......一部水機(冷熱水)連4支水好似二百幾蚊(上佢個網頁有多d資料).......第時飲完d水可以再refill

what do u think?

[quote:756c71a12b="Teresa&Fai"]咁快買定???????入左伙先買都未遲.................

"屈人錢"而家有家用水機仔買.......一部水機(冷熱水)連4支水好似二百幾蚊(上佢個網頁有多d資料).......第時飲完d水可以再refill[/quote]

都係問"?ops: 因為我記得ikea每年3or4月都有特惠cash賣 而我就比較like佢accessory law so我到時會buy cash :mrgreen: 而"屈人錢"呢個水機package我都知呀 你有冇think過會買呀 :?: 我好鍾意個pattern呀   but個水機就話可以留"雃Yd水點算好呀 唔知d水可唔可以keep home6 months呢 :?:

有咩關於呢個package消息再話過你知呀 :em02:

Re: what do u think?

[quote:0fa6283274="小yen"][quote:0fa6283274="Teresa&Fai"]咁快買定???????入左伙先買都未遲.................

"屈人錢"而家有家用水機仔買.......一部水機(冷熱水)連4支水好似二百幾蚊(上佢個網頁有多d資料).......第時飲完d水可以再refill[/quote]

都係問"?ops: 因為我記得ikea每年3or4月都有特惠cash賣 而我就比較like佢accessory law so我到時會buy cash :mrgreen: 而"屈人錢"呢個水機package我都知呀 你有冇think過會買呀 :?: 我好鍾意個pattern呀   but個水機就話可以留"雃Yd水點算好呀 唔知d水可唔可以keep home6 months呢 :?:

有咩關於呢個package消息再話過你知呀 :em02:[/quote]

點特惠法ar?
我都想買wor
到時再通知聲可以嗎???
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

Re: what do u think?

[quote:08521d2b9f="diedsee"][quote:08521d2b9f="小yen"][quote:08521d2b9f="Teresa&Fai"]咁快買定???????入左伙先買都未遲.................

有咩關於呢個package消息再話過你知呀 :em02:[/quote]

點特惠法ar?
我都想買wor
到時再通知聲可以嗎???[/quote]

of course la d"傢俬禮券"個價都幾抵架for example呀:-

(面額分別有HK$100 $200 $500 及 $1000。)

如果我買5張$100噤計:-

$100 x 5 =$500  ---> 但係响佢哋呢個優惠推廣果陣我哋可能只需要俾
$430-450倒 而其他$既禮券亦係噤如此類推la but我唔知包唔包括$1000喎 :?: 但係噤計落都慳唔少架 (我呢d慳妹有禁多$就唯有計呢d婆仔數la ops: )