藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: sjacky
打印 上一主題 下一主題

洗窗器超好用 [複製鏈接]

回復 8# 仔仔豬

其實自己申請一個好易~~不過運費會貴~~我都係運左去我老豆度再轉送回來~~

見你雙手好似要好大力咁,是否要大力推?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

回復 12# grassman

個個我老婆來,佢要玩下喎咪拿左去玩LAW,加左清潔劑吾駛好大力,佢係幾實,但吾實就冇用,因為佢吾似得你個D申出窗外個D擦可以來來回回咁擦,佢要一野OK ,一推過去已經係白晒,所以我先叫大家吾好貪平買個D幾蚊雞個D,個D吾夠力,一來會易跌,二來就係夾得吾實一野擦得吾乾淨,要返擦幾廿轉就出事,我用緊呢個一野白晒,之後返擦其實係為左過水,第一野之後會有好多污水留返係度~~要再過水~~

邊度買? 淘寶嗎? 會唔會送嚟香港? 幾$?
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

回復 14# rstfung

我係淘寶買,68蚊人仔,連運費10蚊(TO深圳我屋企人係個邊返工HAHA),加埋信用卡3%對返香港價約100左右~~~

送香港有D 店會送有D吾送你要買個時問問個店家,但運費走吾甩,會貴20~50不等...差幾遠下...

我唸我會買^^...有無人要買?.仔仔豬你要嗎?

回復 16# Himzhu

哈哈早知我早D上來問下,幫大家買埋,買個時你可以同店家傾傾,屈佢送多一兩套更換的水刮同清潔布即係呢一SET,http://item.taobao.com/item.htm?id=5770652598,我買個時同佢傾開問佢可吾可以送多一SET俾我,佢一口答應,所以我有多兩SET 可以換!

Omg.....How to contact da shop owner?

回復 18# Himzhu

睇來你未玩過淘寶,入到去有聯絡買家個公仔,CLICK佢安左阿里旺旺就OK,佢好似MSN咁,可以即時CONTACT買家,大多數佢地手機都安左會即時回應,但有D就冇咁快要你自己睇睇了,我多數都會問一問先會買,同時可以講價HAHA不過吾係件件得LAW,再來就吾得退貨都OK ,因為支付寶會HOLD起你D錢十日,你一日吾確定收貨佢一日吾會俾錢店家,所以交易其實幾安全,我試過幾次佢送錯野來,最後佢主動送多件來送錯的都冇收返,好過YAHOO好多,D人因為要做生意淘寶CUT人好嚴緊,所以佢地好驚俾人投訴,HAHA我時不時上去買野,吾明就問我啦~~

我唸我會買^^...有無人要買?.仔仔豬你要嗎?
Himzhu 發表於 2012-6-29 15:28

Hi himzhu I need one!    Many tks