藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5833|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

洗窗器超好用 [複製鏈接]

啱啱買左個洗窗器好好用,平時洗吾到的而家洗到了上來推介一下...
加吾到圖....咁煩咁俾吾到大家睇了,要資料再問我~~~

等我都買返個先!

比個like你

i ll buy in china next week..hope good

我都想買,不如整個團購? hahahahaaa

回復 16# Himzhu

I want too!  Please help me buy one if you buy!

我唸我會買^^...有無人要買?.仔仔豬你要嗎?
Himzhu 發表於 2012-6-29 15:28

Hi himzhu I need one!    Many tks

回復 18# Himzhu

睇來你未玩過淘寶,入到去有聯絡買家個公仔,CLICK佢安左阿里旺旺就OK,佢好似MSN咁,可以即時CONTACT買家,大多數佢地手機都安左會即時回應,但有D就冇咁快要你自己睇睇了,我多數都會問一問先會買,同時可以講價HAHA不過吾係件件得LAW,再來就吾得退貨都OK ,因為支付寶會HOLD起你D錢十日,你一日吾確定收貨佢一日吾會俾錢店家,所以交易其實幾安全,我試過幾次佢送錯野來,最後佢主動送多件來送錯的都冇收返,好過YAHOO好多,D人因為要做生意淘寶CUT人好嚴緊,所以佢地好驚俾人投訴,HAHA我時不時上去買野,吾明就問我啦~~

Omg.....How to contact da shop owner?

回復 16# Himzhu

哈哈早知我早D上來問下,幫大家買埋,買個時你可以同店家傾傾,屈佢送多一兩套更換的水刮同清潔布即係呢一SET,http://item.taobao.com/item.htm?id=5770652598,我買個時同佢傾開問佢可吾可以送多一SET俾我,佢一口答應,所以我有多兩SET 可以換!