藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5750|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

洗窗器超好用 [複製鏈接]

啱啱買左個洗窗器好好用,平時洗吾到的而家洗到了上來推介一下...
加吾到圖....咁煩咁俾吾到大家睇了,要資料再問我~~~

我想要!
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

我又要
藍澄灣M+A之家^^

我又要~~~~

本來想POST D 結果相出來,但又POST 吾到,其實我係買左呢個
http://item.taobao.com/item.htm?id=5770011972
有興趣可以去睇下,呢種野其實出左都好耐,但原來佢都有平同貴,最平6蚊人仔係淘寶有得賣,鴨記賣緊幾十蚊個種都係大陸6蚊個隻,而我個隻有乜分別呢,最大分別係個磁力,平個D 係用D 好平的磁石做,貴個D 係用一D 靚磁石,力差好遠,仲有D仲貴係FOR 一D 玻璃好厚個D用~~我買個隻有得較磁力,因為開到最勁我都吾係好夠力分開佢,所以有得較!

入正題佢有乜好用,好用在佢力夠大,好似我地HOME 個D 玻璃洗兩次左右已經OK,最多三次已經係靚晒,用之前記得小心,佢個力好大好吾好一開開到最大,吾係你一夾下去拍一聲玻璃都俾你整碎埋。。。。
最好係上下,一個上一個下,之後推埋一齊咁就安全,另外記得活動個D窗要加多一條繩,因為你推個窗出去,係出邊一甩就會飛落街!我睇下搵吾搵到地方POST 圖再俾D 相大家睇下,係邊買HAHA我都係淘寶買架咋吾好去YAHOO 我見過全都係大陸6蚊買到的貨色,買左會後悔!

吾識加圖呀以下係我試用時的相~~~
http://www.flickr.com/photos/81186460@N06/7438582422/

好好用咁, 等我買送返個先, 唔使等我抹窗抹到半邊身出左去>@<

可以寄到香港 嗎?

Himzhu幫我買多個吖因沒有淘寶,
藍澄灣M+A之家^^

回復 7# Himzhu

寄香港運費貴好多,寄去深汌7~12蚊人仔左右(睇間店收幾多)我買呢間收10蚊,寄香港要多收二三十...我都係我老豆係個深圳返工寄去佢公司再拿等佢拿返來!

回復 6# Himzhu
真係好好用...最小我吾駛身半個身出去搵命摶....而且因為用平時清洗個D要申到最長先洗到個邊位,去到個度根本吾夠力擦,而佢個磁力真係好大,基本上一野擦完已經白晒,之後只係要過過水張個D流下來的污水洗左去就OK!

但一定要記得,要分開一上一下再推埋一齊,如果吾係拍一聲我大聲....我好驚玻璃會碎鬼左....,所以一定要記得貼上去前出邊個個定左位先,入邊個個係佢下邊貼住玻璃先再推上去等佢磁實!另外有一點要提一提大家,洗可推出去的窗時記得要入邊個塊都買條繩穿實先,吾係佢一甩就飛街...我吾想中頭獎.....

佢會甩完因係你推到窗邊,外邊已經頂住,入邊仲係咁轉,就會甩啦~~另外就係推錯方向,佢應該係個擦行先抓水個個膠行後,如果推錯方向佢又有機會彈起甩左,最後就係你個磁力吾冇較大.....

講咁多都係我好驚中頭獎.....話晒我成日出入HAHA,總之用前記得張繩穿好係手,OR 邦好佢,活動窗記得連內個半都要買繩邦好先好用,你會見佢個半塊有個孔可以俾你好似外邊個塊咁穿繩....

苦口婆心...要講的講晒...吾好俾我係通告見到有人飛左半塊係街......