藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

藍澄入口的人造石已經安裝 [複製鏈接]

係咪呢兩個呀
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

二一
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

差不多完成了. 今日仲見到佢地鋪緊斜路的柏油馬路潻 睇來11月內勢必完工

me too!

[quote:1efcd4a410="Mr. & Mrs. FireFire"]Wychan 你引死我......好想去睇睇............. [/quote]

Wychan首先多謝你呀 :em21: (呢個係funny咋pls. don't mind) 俾呢個禁開心消息我  我真係好開心呀重有呀好似特然之間rc既steps快多噤呀   唔知你覺唔覺呢 :?: ?

其實我都好想weekend去睇呀 俾你引到我心思思呀haha    但係我係個no.1既路痴 我驚我行錯路 :mrgreen:  Mr. & Mrs.FireFire你可唔可以話過我知青衣站邊面出呀 (我未試過去青衣站架 路過就有 ops: )? 重有出出口之後點去rc呀? 同埋d路線會唔會好少人行架?

thanks for help me :em02:

小YEN

我都唔係好識搭車入去呀上次都係搭巴士咋想問下咁多位青衣同葵芳有咩小巴去到呀? :?:

我都唔係好識搭車入去呀上次都係搭巴士咋想問下咁多位青衣同葵芳有咩小巴去到呀? :?:

Re: me too!

[quote:d1e7486f36="小yen"][quote:d1e7486f36="Mr. & Mrs. FireFire"]Wychan 你引死我......好想去睇睇............. [/quote]

Wychan首先多謝你呀 :em21: (呢個係funny咋pls. don't mind) 俾呢個禁開心消息我  我真係好開心呀重有呀好似特然之間rc既steps快多噤呀   唔知你覺唔覺呢 :?: ?

其實我都好想weekend去睇呀 俾你引到我心思思呀haha    但係我係個no.1既路痴 我驚我行錯路 :mrgreen:  Mr. & Mrs.FireFire你可唔可以話過我知青衣站邊面出呀 (我未試過去青衣站架 路過就有 ops: )? 重有出出口之後點去rc呀? 同埋d路線會唔會好少人行架?

小YEN[/quote]
咁不如一齊入去睇....(星期六或天)...仲有冇人一齊入去呀..?

[quote:c683fe4034="yo & lok"]我都唔係好識搭車入去呀上次都係搭巴士咋想問下咁多位青衣同葵芳有咩小巴去到呀? :?:[/quote]

係葵芳地鐵巴士總站有架88M小巴去長康村或者係新都會旁邊搭43 / 43A 去美景花園或之前個站落車都可以行到. 如果你係青衣城就搭249M去美景花園落車. :mrgreen:
G :em21: P

點解酒店下層裝鐵窗花而唔係落地玻璃?
G :em21: P

Re: me too!

[quote:f0e07f07cc="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:f0e07f07cc="小yen"][quote:f0e07f07cc="Mr. & Mrs. FireFire"]Wychan 你引死我......好想去睇睇............. [/quote]

小YEN[/quote]
咁不如一齊入去睇....(星期六或天)...仲有冇人一齊入去呀..?[/quote]

星期天 go go go. call me..