藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

[31/10] http://ramblercrest.no-ip.com 新相片 [複製鏈接]

唔該晒!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:b755cc11d9="Jeffrey & Shirley"][quote:b755cc11d9="Solskjaer"]我影陣唔記得調高個解像度算啦明天我去影過再Post上黎.[/quote]

講到好似好近 "澄灣" 咁喎,我就要兩轉車先可以到達啦! :em06:[/quote]
無錯5分鐘即到.

me too too la!

[quote:000480270b="Simpsons"][quote:000480270b="H&H"][quote:000480270b="Mr. & Mrs. FireFire"]Thx........Jeffrey & Shirley
我覺得R.C o既外型唔錯......
[/quote]Yes 我都覺得呀.[/quote]

Me Too !!!  8)[/quote]

係呀真係好靚呀 :shock:  雖然maybe你會話我自戀狂但係我都要講架la... ops: "我真係覺得rc好型呀直頭係越睇越靚 之前咩worry都唔記得晒la"

pls. don't mind i crazy...
ops:

Re: [31/10] http://ramblercrest.no-ip.com 新相片

[quote:c61d35312c="Jeffrey & Shirley"]各位請到 http://ramblercrest.no-ip.com/  :wink:

click 一 click 澄灣寫真,就有新相啦! [/quote]

thank you very much   係好真心架你d相可以俾倒我既開心 尤其係想去rc睇而因為種種reason而去唔倒既人講真係好大幫助呀.  :

thanks again :mrgreen:

me too!

[quote:0fd56c015e="Jeffrey & Shirley"][quote:0fd56c015e="Solskjaer"]我原本想post相上黎係1/11/03影既而家唔駛lu. [/quote]

唔怕啦!大家分享下都好呀!唔可以收起唔比人睇o家! :em16: 知帽! :wink:[/quote]

係呀點都好要share俾大家睇架 噤你有出過力嘛   好唔好都唔重要架有心咪得囉 其實我影相好水皮架. ops:

D相影得好靚呀RC的外型都唔錯希望入面都咁靚啦thanks a lot Jeffrey & Shirley! :em21:

Thanks Jeffrey & Shirley !!  :em11:
大眼

RC外型好靚仔,外牆隻色都算Grand,我有日離遠經過望到.身掛蒪?#22000;幾個喺泳池邊十幾層樓高嘅瀑布,勁架勢!!第時帶朋友落去游水都幾威!睇嚟RC嘅嘢都幾對辦,對佢哋嘅信心真喺又大咗。

MC+Sharon

人生充滿喜與悲,甜酸苦辣盡淋漓,
凡事都往好處想,活得積極命都長。

係咩係咩... 乜有十幾層樓高嘅瀑布咩..... 哈哈.. 好型呀... ^o^

(又好似有喎...睇model個時.........不過我以為好'細哎'...bb瀑布....)
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:e69b958c89="mc+sharon"]RC外型好靚仔,外牆隻色都算Grand,我有日離遠經過望到.身掛蒪?#22000;幾個喺泳池邊十幾層樓高嘅瀑布,勁架勢!!第時帶朋友落去游水都幾威!睇嚟RC嘅嘢都幾對辦,對佢哋嘅信心真喺又大咗。

MC+Sharon

人生充滿喜與悲,甜酸苦辣盡淋漓,
凡事都往好處想,活得積極命都長。[/quote]

真係好開心呀終於整吓d設施la 你哋响邊面望過去架 :?: 如果攞相機你哋估照唔照倒相呢 :?: 重有呀唔知有冇人知果個好長既200米池依家攪成點呢 :?: 好想知個進度呀 唔希望佢俾人批死會係條渠呀