藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kcwong
打印 上一主題 下一主題

酒店頂層和住宅哪層平排? [複製鏈接]

Re: 酒店頂層和住宅哪層平排?

[quote:6e1768064a="小yen"][quote:6e1768064a="kcwong"]我是新登記用戶,首先向大家問好﹗

我有一個問題就是:

1.酒店頂層和住戶哪一層平排呢?

2.酒店頂層有沒有大的冷氣槽?空中花園?......

kc wong上[/quote]

好歡迎你加入我呢個大家庭呀 確實既層數唔太清楚大概係住宅既40/f以上應該唔會俾酒店遮倒law; 另外酒店頂層maybe有冷氣槽架而空中garden應該冇掛因為我會有幾個主題garden俾酒店店客同埋我呢邊既住戶享用嘛

小YEN[/quote]

根據和黃向我們的書面回覆 酒店天台是沒有冷氣槽及空中花園的 詳情可到業主專區參閱全文....

[quote:6ce76d2ed0="女"]近第一座0個邊0既酒店比較矮 大約35樓 而五六座那邊高39樓... [/quote]

應該每一座都一樣咁高,大約樓以上才可全海景

另今日見到天台已經亮了裝飾用的燈光,俾和黃搵笨佢又話向樓方向沒有... :em06:  :em06:

[quote:fbd8bc2337="kenykl"]heee... have time can have a look on my previous photos...
http://rcrest.in-point.com[/quote]

OLD photo已經入唔到了... :em06:

好喝望有新相睇