藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4925|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

酒店頂層和住宅哪層平排? [複製鏈接]

我是新登記用戶,首先向大家問好﹗

我有一個問題就是:

1.酒店頂層和住戶哪一層平排呢?

2.酒店頂層有沒有大的冷氣槽?空中花園?......

kc wong上

Re: 酒店頂層和住宅哪層平排?

[quote:d524cc2b35="kcwong"]我是新登記用戶,首先向大家問好﹗

我有一個問題就是:

kc wong上[/quote]

好歡迎你加入我呢個大家庭呀 確實既層數唔太清楚大概係住宅既40/f以上應該唔會俾酒店遮倒law; 另外酒店頂層maybe有冷氣槽架而空中garden應該冇掛因為我會有幾個主題garden俾酒店店客同埋我呢邊既住戶享用嘛

小YEN

Re: 酒店頂層和住宅哪層平排?

[quote:6e1768064a="小yen"][quote:6e1768064a="kcwong"]我是新登記用戶,首先向大家問好﹗

我有一個問題就是:

kc wong上[/quote]

好歡迎你加入我呢個大家庭呀 確實既層數唔太清楚大概係住宅既40/f以上應該唔會俾酒店遮倒law; 另外酒店頂層maybe有冷氣槽架而空中garden應該冇掛因為我會有幾個主題garden俾酒店店客同埋我呢邊既住戶享用嘛

小YEN[/quote]

根據和黃向我們的書面回覆 酒店天台是沒有冷氣槽及空中花園的 詳情可到業主專區參閱全文....

最新相片

kcwong

噤噤 "貼圖區"度睇倒呢幅影倒酒店頂層同住宅相差距離 i think可以解答到你第2個問題law. :idea:

自己慢慢數la :mrgreen:

最新相片

kcwong

噤噤 "貼圖區"度睇倒呢幅影倒酒店頂層同住宅相差距離 i think可以解答到你第2個問題law. :idea:

自己慢慢數la :mrgreen:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

數不清

始終都是數不清酒店頂與住戶哪層平排,請問版主可否聯絡和黃詢問一下呢?
有勞﹗

照數平排應是42樓45開始看到海景.

基本上係41樓以上都可以看到海景
40樓就一半一半啦
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

你咁緊張邊層同酒店頂層平排.........咁你一定係買左高層...........

應該40樓以上可以望到出面

近第一座0個邊0既酒店比較矮 大約35樓 而五六座那邊高39樓...