藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5642|回復: 28
打印 上一主題 下一主題

有冇人想換"拍佳"煲 !? [複製鏈接]

:?:  "拍佳" 定係 "喂康" 好呀 ?    我 cho 緊拍佳 coupon 但就未決定換邊款 . . .  :em05:
Simpsons

我都有collect 不過真係幾難......盡力咋 不過向"拍佳"買 buffalo 果d仲好
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

真係有 d 難度 ! :em10:

其實煲湯係咪用不銹鋼煲比較好 (例如 拍佳 Buffalo) !?  :idea:

H&H 你想換邊款呀!?  

我最想換隻"大平底". 但要 50 coupon 再加 $139 而拍佳 "美呀" 都只係賣 $13x . . .  :twisted:

真係好想知 Pinnacxx 呢個牌子好唔好 o個 d 煲低唔低換 !?  :?:
Simpsons

其實又冇乜所謂 只係諗住可以免費換就試試
buffalo d野貴d 又好似幾好手感 百多蚊有個8L 大既煲 好似平過向sogo買 尤其是個鑊 雖然我唔知同唔同model 但我見親buffalo d鑊 都要成900蚊 依家佢499真係要去睇下 但依家買定又要搵地方擺.....幾麻煩
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我打算換"喂康"wor
咁邊間好呀????
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

唔知 lee 道有冇煲專家呢 . . .  :?  !?
Simpsons

緊係"拍佳"好d啦 我家姐之前係"歡迎"度換左個煲.........點知個煲底遇熱就變啡黑 而且手把都好熱.............(睇"拍佳"個廣告都有串"歡迎"個煲)

我家姐話佢而家同我儲印花換個"拍佳"煲比我新屋用..........

oh~NO~變啡黑ar?!?!
等我仲鬼咁辛苦去搵印花添
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

之但係不銹鋼煲個煲底燒過通常都會變啡黑個喎 . . .  :mrgreen:
Simpsons

???

講真呢個問題真係有d難度 :?:  我office今日講開呢個問題有好多唔同意見出 :em03:  換開超市煲就話 "百佳- bu..."好d抵d; 而臨放工果陣呢個問題又再起哄 輪到清潔靚姐話 "惠康"噤用d回倒價喎.  講真佢2批人以我所知全係師奶團不特止重要係精明果隻 8)  真係考起la 重有放工同個青春無敵既office亞嬌傾開煲佢話依家 "千色店"有好多好噤好抵既 (煲set) package賣緊喎 講真如期要store印花不如成套買 重要係又抵又靚喎 :mrgreen:  我今個sunday會去 "千色店"架有咩再話你知呀.