藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3363|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣推日式家俬套餐 [複製鏈接]

藍澄灣推日式家俬套餐  

尚 餘 200個 單 位 待 售 的 青 衣 藍 澄 灣 , 發 展 商 和 黃 ( 0013) 昨 日 伙 拍 日 資 家 居 店 Franc franc, 設 計 全 新 的 日 式 兩 房 示 範 單 位 ( 圖 ) 。 同 時 , 更 會 推 出 優 惠 家 俬 套 餐 , 買 家 可 以 八 折 即 1.6萬 元 購 買 有 關 套 餐 , 而 首 10名 買 家 可 再 獲 贈 價 值 8000元 之 現 金 代 用 券 。

和 黃 副 董 事 總 經 理 徐 建 東 表 示 , 樓 盤 早 前 獲 印 尼 投 資 者 以 1800萬 元 , 洽 購 3座 40樓 以 上 8個 單 位 , 部 分 單 位 擬 作 收 租 之 用 。

至 於 投 資 移 民 計 劃 , 徐 氏 坦 言 目 前 只 接 獲 約 7至 8個 查 詢 , 集 中 印 尼 及 馬 來 西 亞 籍 人 士 。
:?:

Re: 藍澄灣推日式家俬套餐

[quote:272168ad6d="yo & lok"]藍澄灣推日式家俬套餐  

尚 餘 200個 單 位 待 售 的 青 衣 藍 澄 灣 , 發 展 商 和 黃 ( 0013) 昨 日 伙 拍 日 資 家 居 店 Franc franc, 設 計 全 新 的 日 式 兩 房 示 範 單 位 ( 圖 ) 。 同 時 , 更 會 推 出 優 惠 家 俬 套 餐 , 買 家 可 以 八 折 即 1.6萬 元 購 買 有 關 套 餐 , 而 首 10名 買 家 可 再 獲 贈 價 值 8000元 之 現 金 代 用 券 。

:?:[/quote]
請問有冇圖睇...?

日式....咁有無大口仔架??? :roll:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

Re: 藍澄灣推日式家俬套餐

[quote:e262cefba5="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:e262cefba5="yo & lok"]藍澄灣推日式家俬套餐  

:?:[/quote]
請問有冇圖睇...?[/quote]

I'll go to China Building tomorrow to see the new design from FrancFranc....     

到時記得話比我知靚唔靚wor
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:1d018d9e3f="diedsee"]到時記得話比我知靚唔靚wor [/quote]

okay...okay...no problem....     

對於Franc Franc的design我十分之喜愛但佢都幾貴唔知< 優 惠 家 俬 套 餐>的價錢又點呢? :roll:

FRANC FRANC...

ALL RC FRIENDS

好開心呀rc同franc franc攪呢個promote真係好開心呀   因為呢個brand係japan好hit架 佢既store room銅鑼灣sogo對落行落去皇室堡果條street成日都有好多人喥睇兼買架 今朝office睇倒本罝業家居1揭開左邊頭版廣告就係rc la真係落本喎 (以我所知頭同尾版既廣告係貴好多架 :shock: ) 裡面主要都係sell rc既hit point (locker rent car...etc.) 只係吉位唔起眼噤簡單提及呢個新 plan + 話show room喥有個新整既franc franc display room (冇相架 )都有提8折sony TV. 我打電話問過佢話下個week我會收到有關franc franc既優惠計劃可以慢慢睇 但係就冇得choice喎只係可以用佢定既package :| anyway i is franc franc fans呀but呢個brand都係貴1族so i think我會係睇多過買囉 小妹重要顧住開頭既1大堆管理+泥頭... :cry:  but大家如果想先睇睇有關franc franc既product可以去以下呢個homepage喥睇包你話有style 雖然冇得簡睇都好呀 我好易滿足架 ops:

http://www.francfranc.com

唔好意思呀佔噤大版z?:em20: 希望大家唔好見怪 ops:

小YEN

http://hk.news.yahoo.com/031030/12/v3w7.html
得好細張咋... 8)
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我o係shop睇過franc franc的日式傢私d梳化好似好細件同埋好貴架.