藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

星期日長青射龍門 [複製鏈接]

oh... 好耐冇入來, 而家先睇到, 下次係FB留言, 可能會多D人睇到.

逢星期日3:30pm-4:00pm左右會有班00後係度踢波, 我同個仔都踢過幾次, 你地腳痕都可以
去同佢地踢下.
Rambler Crest Soccer Club

00後!我啱喎
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

其實可唔可以叫會所BOOK 場, 攪D訓練班或親子日 , 大人要半場射龍, 00後要半場訓練 , 最後大兜亂比賽,
好唔好??

好主意!
有業委曾建議過俾我話可以代為入紙BOOK場,但條件是serve住戶only,所以我們要最少要有一隊人,依家我們人丁單簿,我雷在此招新血,可是又冇乜空餘時間,都係無乜效果,所以冇行動。
訓練班我唔識攪喎,有咩建議呀!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

一家4口,你個仔幾歲?
我係80後架.
kingi 發表於 2011-4-19 10:11

我家大少97年架, 有冇啱腳型可以一齊玩呢?

我家大少97年架, 有冇啱腳型可以一齊玩呢?
一家四口 發表於 2011-4-20 20:20

其實應該有地區球隊定期訓練 , 可以參加 , 屋宇球隊始終聯誼性質最大 , 好難滿足不同年齡需要 .

回復 14# grassman

最好先搵1日試下 , 只要有埸地 , 有10個家庭(以1大小)計 , 都有20人啦
      影吓相 , 有小小禮物比小朋友 , 應該幾熱鬧
      我有飛碟, 背心,可以幫手 , 多左小朋友玩, 大人一樣會出來踢
      對不對 ?

你講得o岩,但得你識教波咋!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

你講得o岩,但得你識教波咋!
grassman 發表於 2011-4-20 23:44

唔好禁講 , 大家都想 , 聯誼下 , 多d波踢,

聽朝再黎 ?
一箭定江山