藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3513|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

徵求6xx呎盤 2 Bedroom - 我係準買家不是地產經紀 [複製鏈接]

請問有無 6xx呎 業主放盤..

請留contactl再討論
免commission

Thanks

其實咁樣work架咩?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Grassman: What do you like/dislike about RC?
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

RC有缺點,但也有優點,睇下中唔中你個範啦!
如會所,我只需要GYM和睇報紙,所以我OK無問題!

你爬多d依個網d文,就會知道RC有咩優缺點架啦!全部都好明顯架!

我覺得係呢度講的人多數都係負面。

In my point of view, RC has more advantages than disadvantages.
KC

Please tell me more about your views. Still researching...
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

我覺得係呢度講的人多數都係負面。
grassman 發表於 2010-10-19 20:02

其實我都唔明點解d人咁負面, 我以前住係地鐵附近近太子, 但我搬咗黎RC都唔覺交通唔方便.同埋選RC有d人唔多唔少都係因為樓價平, 環境又ok...咁既然自己無能力搬出去自己理想地方.點解唔欣賞下RC住得開心d呢..如果有能力就更加唔駛諗揾地方搬..唔駛自己住得咁唔開心..

無錯,我都是mtr上蓋搬入來,都唔覺這裏交通唔方便。

其實我都唔明點解d人咁負面, 我以前住係地鐵附近近太子, 但我搬咗黎RC都唔覺交通唔方便.同埋選RC有d人 ...
JAT 發表於 2010-10-20 16:44