藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dracula
打印 上一主題 下一主題

我的志願 [複製鏈接]

依家既志願係做個無憂無慮自由人! 可以唔憂柴唔憂米咁去環遊世界 :mrgreen:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:ce48557668="H&H"]依家既志願係做個無憂無慮自由人! 可以唔憂柴唔憂米咁去環遊世界 :mrgreen:[/quote]

咁你咪長期唔係藍澄灣度往o羅~~~~~   

[quote:9812655e2b="Teresa&Fai"][quote:9812655e2b="H&H"]依家既志願係做個無憂無慮自由人! 可以唔憂柴唔憂米咁去環遊世界 :mrgreen:[/quote]

咁你咪長期唔係藍澄灣度往o羅~~~~~   [/quote]咁依家未完到呢個志願oY嘛! 相信都好難實現...我唔可以咁瀟酒咁掉低晒依家既一切週圍去.....

其實我真係唔記得我細個時想做D乜 真係好似冇乜想做 :em05:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

咁又係 小學總有一次作文叫"我的志願"........咁細個鬼識咩......咪求其亂吹當交功課...........

我係小學既時候都係想做老師但到咗中學就想做空姐因為見到佢地可以免費遊阜又可以賺好多錢的制服又靚但後黎到中五見到自己身高唔夠5尺1寸身材又肥就打消咗呢個念頭跟住會考成績又~~~唉~~~連做老師都唔得~~
所以志願歸志願乜都做唔成現家大個咗同好多人的心態一樣都係想有錢人快的賺多的錢然後第一時間屬返層樓咁就安樂晒~~哈哈~~
:) 願每一天都能順心順意! :) :o 願霉運不要降臨在每一個人身上! :o Don\'t worry :cry: be happy :P