藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dracula
打印 上一主題 下一主題

我的志願 [複製鏈接]

[quote:67fc97afe4="Teresa&Fai"]都唔夠我犀利...........我細個(係好細好細個時)曾想過做舞女........哈哈.......因為個時太細咩都唔識 淨係見到電視d舞女著得好靚.............[/quote]

:em05:  :em05: !!!!!

我小學作文寫我的志願 我寫做"義工"...........

最update的志願係快D搵夠唔使做去環遊世界

小學係老師覺得好有威嚴.....因為小學d老師惡到痴線...(我亞哥經常被老師體罰 試過老師用厚的木間尺打佢手板 要平放係table上面唔准縮 跟住 一下......台面塊玻璃爛左...你地諗下佢係咪痴左線咁出盡力打....傻嫁佢...)
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

小學時想做戲院帶位...
中學時想做game developer...
而家想做二世祖...咩都唔駛做仲有大把錢...唔駛憂柴憂米...

[quote:c17bf7d0c6="dracula"]細個去荔園又蕩失路...行街市又拖o左第二個 C 奶....
不過而家好好多 la~[/quote]

咁而家去街有冇拖o左第二個 女仔架 :em04:
:em19: 人生得意須盡歡 莫使金樽空對月 天生我才必有用 千金散盡還復來

讀幼稚園o個陣想做警察點知大個知道女警入學堂要剪短頭髮;
因為唔想剪頭髮所以唔做 ops:
讀小學想做銀行teller因為媽咪成日話俾心機讀書就好似銀行d姐姐咁坐o係度舒舒服服歎冷氣~~
中學畢業之後做左teller辛苦到死以後都唔再做 :em05:
中學既志願係做空姐但係而家好多人爭好心d大學生唔好同我爭d中五就做得既工啦~~ :evil:
出黎做野既志願係做幼稚園教師而家呢個夢想都實現左一半但係原來夢想同現實有好大距離 :|
而家既第一夢想係:同羊咩咩一齊努力儲$$$結左婚可以做少奶奶 :em12:
第二夢想就係中六合彩 :em12:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

咩咩豬 點解你改你 d BB 個名做 "Band 隊 B" 同 "Border B" 咁唔似名嘅名嘅 !? :em17:
Simpsons

大家既志願都好騎呢  :em09:

Simpsons:
因為band隊B係Band 隊既熊啤啤Border B 係著迷彩衫既熊啤啤囉 :em12:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

失覺晒 失覺晒 !!!

真係有眼不識 Bear Bear !!!  :em03:

(聽完都係唔識 !  :cry: )
Simpsons