藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4810|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

我的志願 [複製鏈接]

ops: 老土就老土o左 d 不過有興趣o既都講o下啦~  
見過鬼就唔怕黑啦~

細細個想做警察....
不過而家份工都差不多....

我原本想做天文學家 但 d physics 係唔得既 XD

小學時想做警察
中學時想搵好多錢

宜家兩樣都唔係 :em05:
:em19: 人生得意須盡歡 莫使金樽空對月 天生我才必有用 千金散盡還復來

我細個想四維去(流浪漢 :? ) 大過 d 先知 d 機票係咁貴.... :cry:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:668bb0d24c="dracula"]我細個想四維去(流浪漢 :? ) 大過 d 先知 d 機票係咁貴.... :cry:[/quote]
咁近近地長洲大嶼山流住浪先........ :mrgreen:

細個去荔園又蕩失路...行街市又拖o左第二個 C 奶....
不過而家好好多 la~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:b2e9e2fc62="Ice"]我原本想做天文學家 但 d physics 係唔得既 XD[/quote]
我都係天文學家~ :em11:
不過香港冇呢家野...... :em05:
中學時期想做programmer(總算叫做成功完成心願)
大學時期目標政府化驗師(死左心好耐)
目前還是有志願的......工作做乜都冇所為好...只係想做過有錢人
$_$~~

想做教書先生 不過係0係大學教..................呵呵
仲好想做考古學家啊!!!!

都唔夠我犀利...........我細個(係好細好細個時)曾想過做舞女........哈哈.......因為個時太細咩都唔識 淨係見到電視d舞女著得好靚.............

大左就好想去動物員做飼養員........即使同佢地執屎都冇所謂........不過荔園96年都執左.........講出黎都比人笑............