藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ice
打印 上一主題 下一主題

今日唱 k [複製鏈接]

睇黎你地果日都玩得好鬼死開心喎....好羨慕呀
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:ccddc8bae9="H&H"]睇黎你地果日都玩得好鬼死開心喎....好羨慕呀[/quote]
下次記住出黎....

最弊今日我呀頭已經話比我知好大機會果個禮拜六日都要開OT呢 :em01: 又冇得去喇
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

to火火:
火太返左大陸???
唔緊要下次我見到佢話俾佢知咪得囉嘩哈哈 :em12:

:em13: 我支MP5勁過火火支短槍哈哈 :twisted:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

[quote:fec9d2c1f3="咩咩豬"]to火火:
火太返左大陸???
唔緊要下次我見到佢話俾佢知咪得囉嘩哈哈 :em12:

:em13: 我支MP5勁過火火支短槍哈哈 :twisted:[/quote]
:shock: ........ 呀.......

[quote:1dfb04f3ce="saga"][quote:1dfb04f3ce="bunnud"]咁仲衰男仔都撩 :[/quote]

罪加一等  [/quote]

未必架 或者火火太一齊都好開心咁撩同睇男仔呢  8)