藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ice
打印 上一主題 下一主題

今日唱 k [複製鏈接]

saga:
我一去到卡拉ok就顛架...無嚇親你丫嘛??? :em12:
下次我跳埋舞添呀哈哈 :em12:

:em21: 我愛羊咩咩
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

[quote:17154643fb="咩咩豬"]saga:
我一去到卡拉ok就顛架...無嚇親你丫嘛??? :em12:

:em21: 我愛羊咩咩[/quote]
唔緊要唔緊要.....幾恐怖我都見過........ :mrgreen:

[quote:5cde963e77="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:5cde963e77="咩咩豬"]saga:

唔緊要唔緊要.....幾恐怖我都見過........ :mrgreen:[/quote]

你即係話咩咩豬好恐怖o者.............  :em12:

[quote:270f7376c3="Ice"][quote:270f7376c3="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:270f7376c3="咩咩豬"]saga:

唔緊要唔緊要.....幾恐怖我都見過........ :mrgreen:[/quote]

你即係話咩咩豬好恐怖o者.............  :em12:[/quote]
唔係呀...唔係呀... :em03:

卒之整番好部腦喇唔見一晚你地已經講得咁開心.唔駛預我啦 :evil:
咩咩豬有冇俾我地悶親呀?

[quote:0cc1e40707="bunnud"]卒之整番好部腦喇唔見一晚你地已經講得咁開心.唔駛預我啦 :evil:
咩咩豬有冇俾我地悶親呀?[/quote]
唔好咁講...我等左你成日啦..

[quote:69762594db="咩咩豬"]saga:

你跳舞 ~ 我幫你鼓掌  

bunnud:
無呀無悶親呀咩咩豬有得玩就得架喇 :em12:

火火:
你死喇....罰你出課室門口罰企~~~
仲有話俾火太知你o係卡拉ok撩waitress等火太罰你跪玻璃呀 :em12:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

[quote:a3c21a2122="咩咩豬"]bunnud:
無呀無悶親呀咩咩豬有得玩就得架喇 :em12:

火火:
你死喇....罰你出課室門口罰企~~~
仲有話俾火太知你o係卡拉ok撩waitress等火太罰你跪玻璃呀 :em12:[/quote]
唔好呀....   
等等....我地果日見到o既全部都好似係男侍應... :shock:

咁仲衰男仔都撩 :