藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Wynne and Paul
打印 上一主題 下一主題

請問大家間房要唔要窗台? [複製鏈接]

[quote:76cb1f67c5="matthewlee"] 累了隨手把書丟到窗台 又可以放鬧鐘 放台小電視也不錯[/quote]

小心大力得丟落街喎..............無窗花喎! :em09:

我都諗住0係主人房窗台放電視機 or 放小型hi-fi呢!!唔知搭線方面有無問題呢??

[quote:bd17ae0e61="Tomato"][quote:bd17ae0e61="matthewlee"] 累了隨手把書丟到窗台 又可以放鬧鐘 放台小電視也不錯[/quote]

小心大力得丟落街喎..............無窗花喎! :em09:

我都諗住0係主人房窗台放電視機 or 放小型hi-fi呢!!唔知搭線方面有無問題呢??[/quote]

我屋企都用窗台放電視機同小型hi-fi 用拖板供電.  不過用窗台放電器 最緊要確定窗門唔會滲水.

我屋企都用窗台放電視機同小型hi-fi 用拖板供電.  不過用窗台放電器 最緊要確定窗門唔會滲水.[/quote]

同埋 ---------> 千祈唔好比太陽照到喎

放係對住酒店果邊窗就唔使驚俾太陽曬到啦 :mrgreen: