藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

做姊妹&接新娘 [複製鏈接]

我上次去飲佢地又係玩呢個 d賓客一齊fing餐巾...仲唱埋"潔厠潔厠潔厠...擦呀 ..."...好好笑....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

仲有..開門七件事..... 柴米油鹽醬醋茶....要d兄弟用佢地既方法交出黎...借又好買又好執都好...
跟住叫新娘自己將條房門鎖匙雪係盤水到結成冰(條匙梗係要雪係中間啦) 大細就要睇下新娘點對新郎..哈哈... 等新郎過晒關之後 俾呢舊冰佢...要佢用自己的愛火溶左佢..... (冬天最好玩)
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:9648211f07="Agnes&Henry"]仲有..開門七件事..... 柴米油鹽醬醋茶....要d兄弟用佢地既方法交出黎...借又好買又好執都好...
跟住叫新娘自己將條房門鎖匙雪係盤水到結成冰(條匙梗係要雪係中間啦) 大細就要睇下新娘點對新郎..哈哈... 等新郎過晒關之後 俾呢舊冰佢...要佢用自己的愛火溶左佢..... (冬天最好玩)[/quote]嘩呢樣真係未聽過 不過幾正 :mrgreen:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:867682f453="Agnes&Henry"]叫新娘自己將條房門鎖匙雪係盤水到結成冰(條匙梗係要雪係中間啦) 大細就要睇下新娘點對新郎..哈哈... 等新郎過晒關之後 俾呢舊冰佢...要佢用自己的愛火溶左佢..... (冬天最好玩)[/quote]

呢個得呀!!! :em11:
一定會笑死..............

HAPPY

呢個GAME好似幾好玩噤喎 尋晚我office都有個同事結婚呀 都玩得好開心呀雖然有1個game頗III級 ops: but個feel都好好呀而且估唔到日航d都幾好食喎 出乎我意料之外呀 個room又夠寬敞完全冇人迫迫既feeling d小朋友重好enjoy噤走黎走去成晚個feel都好好呀 重有touch既1刻zr我公司做左4yrs.都未見過個新郎哥禁真情流露架攪到我都眼濕濕呀 ops: anyway呢個婚禮好成功同好好呀希望將來自己有呢1日既時候都可以好似佢地攪得禁成功la but肯定會係好多年後既事law ops: 因為而家多層樓嘛好重責任架 :em05: 雖然尋晚要同個唔想同既同事同but都總算開開心心la 係呢有冇人可以幫我thinkif妳地遇到以下問題會點算? :?:

--> office發覺座格離既1個manager不時用d頗熱情既態度對妳妳會點算 :?:
1.) 大家只係相距3步但佢大部份時間叫/同妳講果陣都走埋黎用人掂妳手臂/肩頭
2.) 同妳講果陣個頭放得好埋妳塊臉喥 (但係大家只係講緊普通而又公開既公事
3.) 妳1個人個位喥食緊飯會果陣就行埋黎問妳食咩 (呢個好平常"? but我以被開又簡短既字眼回覆之餘重好快噤將個身背向佢law將office chair黎搪 點知格陣重我上緊網果陣將個頭伸埋黎極近我塊臉喥 我既刻成個人彈開重走左去第2個位喥睇報紙zr

(當時大部份同事大喥食lunch 我因為要上網睇rc呢個homepage同埋將好多人食飯好迫我先至自己個位喥食 而佢亦原本同其他同事1齊食飯架 but好快就食完出黎-快到我都估唔倒 雖然當時office喥重有另1位同事食緊飯but佢講緊電話 :| 噤唔知大家有冇咩方法可以提供俾小妹呢 我呢排都唔係禁開心而且每次番到office就要提醒自己加倍再加倍噤小心呢個人 1來我係個極反對有家室既人重要office攪埋d噤既 2來我亦有個對我極好既男朋友仔 3來我係唔讚成office談戀愛既人黎因為1定好麻煩好多是非 而最重要既係我好love呢間office做我好想俾心機噤working其他麻煩我唔想埋身 :!:

pls. help me to think ops:

小YEN

性騷擾喎 :twisted:

[quote:ac184f0be0="AT"]在賓客中找新郎 :em03: 客人用餐巾做掩飾 :em13:  :em13:  :em13:  新郎記住要帶假髮喎 :em07:[/quote]

今日先見完有人用呢個方法玩完...
唔夠好玩...  

琴日有朋友結婚......去左做姊妹........

開門有個遊戲幾好玩.......

叫兄弟門排成一條直線.........然後比橙檸檬蛋比佢地簡.........
佢地簡完之後就將個樣物件用"下扒"夾住再一個傳一個...........

夾蛋難度好高!!!
一定要比條"口水堅"比佢地lor!呵呵呵!!!