藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6199|回復: 28
打印 上一主題 下一主題

做姊妹&接新娘 [複製鏈接]

我比表姐臨時拉夫做姊妹 我0禁大個女都未做過 好緊張呢!
你地有無人做過姊妹0架???有乜要做0架?
有無好玩接新娘遊戲呀???

男仔都可以比d意見喎!

dick 你結婚未呀????恭喜!恭喜!

我做過幾次兄弟.....
可以叫新郎落街搵幾個唔識o既人映張相.....
仲有辣辣菠蘿包....辣辣香蕉等等......

幾好喎!特別係走落街搵人影相 好 就呢個啦........收唔收版權0架?
唔該晒 :em11:

可以叫d兄弟用尿壺(當然是全新啦)飲啤酒呀!(好彩我已婚) :em12:

好.............嘔心呀!
駛唔駛加d朱古力呢????? :em09:

Re: 做姊妹&接新娘

[quote:8d97c87232="Tomato"]
dick 你結婚未呀????恭喜!恭喜! [/quote]

tomato...有心呀....
小弟...快啦.......比少少貼士妳
就係你地去K...那一天。

"Q"就緊係超勁緊張啦.....
我都心仆仆下架....人一生的最重要日子喎。
永遠愛著您 :em21: [/code]

回想我當日都用痰冠仔食香蕉啦! :em01:

[quote:090a066db3="abo&keung"]回想我當日都用痰冠仔食香蕉啦! :em01:[/quote]

食完個痰冠點處置呢???
食隻蕉就可以娶個好老婆 辛苦d (係核突d)都值得啦! :em12:

[quote:4fffbb54c9="dick&queenie"][quote:4fffbb54c9="Tomato"]

tomato...有心呀....
小弟...快啦.......比少少貼士妳
就係你地去K...那一天。

"Q"就緊係超勁緊張啦.....
我都心仆仆下架....人一生的最重要日子喎。[/quote]

~~~~
就快到喎!快的練定氣 迎接姊妹團來勢洶洶0既考驗啦! :em13:

[quote:7764109d5f="Tomato"]我比表姐臨時拉夫做姊妹 我0禁大個女都未做過 好緊張呢!
你地有無人做過姊妹0架???有乜要做0架?
有無好玩接新娘遊戲呀???

男仔都可以比d意見喎!

我上個月做完姊妹 + 晚宴 mc
新郎 伴郎同戥穿石佢地竟然為左逃避玩新郎 而到 last min 先出現 (真係好 last............ 差少少就遲左註冊.................  :!

我地果日好乖 真係無乜點玩新郎新娘 因為知道新郎唔可以亂玩...........有 constraint..............