藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4177|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

好掛住RC!! [複製鏈接]

我唔係活躍份子,應該唔係好多人識我(之前網名叫A&B),係同Grassman等踢左幾次波 (可能grassman都唔記得我咩水, haha)
其實我已經搬左3年, 不過越黎越掛住RC, 我宜家仲周圍同人講RC住方面好過好多地方, 真係住得好開心同舒服!!

點解隊波好似冇咩聲氣,因為見到個網好耐冇update!! 唔係摺左卦?!?!

我記得你,andy嗎.
不過我都搬左接近一年喇!!
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

嘩, 你都搬左喇!!
我最掛住個廚房, 超大,超抵!!
唔知clubhouse有冇加左d新野玩呢, 得閒過黎行下先!!

RC其實幾方便,算係咁啦,靜靜地,呢家叫我住大屋苑,周圍都係人我重唔慣啊。
只係"自遊行"煩d,唯有自己鬥閃避開下.......
原居民2004~2013

多 D 返來探下老友

四年前大家一齊係2座會所睇世界盃真係好開心.
以後都好難有呢d機會喇.

冇法啦,大家都有小孩子喇.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我唔係活躍份子,應該唔係好多人識我(之前網名叫A&B),係同Grassman等踢左幾次波 (可能grassman都唔記得我咩水, haha)
其實我已經搬左3年, 不過越黎越掛住RC, 我宜家仲周圍同人講RC住方面好過好多地方, 真係住得好開 ...
wahsang 發表於 2010-6-20 23:46

記得你啦! 但唔知你搬左姐,幾時搬返黎? 等我地立即開場波!
依家我都少了很多上呢樹,舊一批的鄰居都去了facebook聯誼!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

開頭一入呢個網想響球隊頁面留言, 但發現已經變左一個歷史博物館!!!唔想隊波都解散左卦?!

隊波呢,名存既實就...
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

唔係呀!有場的話都可以Call成隊黎!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!