藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2535|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

win free Harbourfest concert tickets [複製鏈接]

各位友好:
> 政府花了八千多萬元包底攪的"維港巨星匯"售票情況唔理想
> 但表演在即據聞只售出一半門票所以攪了個"有獎遊戲"免費送票
> 遊戲好易玩比埋答案包不會錯!
> 大家千祈唔好錯過!
> 不過大家唔好以為我貪小便宜"免費"所以叫大家去參加原因有二:
> 第一)係因為D門票都賣唔去政府又要包底即係大家比多D$----交稅
> 第二)我地作為香港市民有一個咁關心市民的行政長官仲話要"以民為本" 聽落
> 真係...感動! 所以我地要 "急政府所急(賣不去d門票)想政府所想(如何向公眾交
> 待)" "支持"一政府令政府容易落台民望唔好再下跌。
> 大家未當做善事囉!!!!
> 有興趣即刻click入下列網頁:
> http://www.hongkongharbourfest.com/hkhf/game_e.html

今日 lunch time 玩左啦   唔知抽唔抽到呢?

[quote:fcccdf455f="lamlam"]今日 lunch time 玩左啦   唔知抽唔抽到呢?[/quote]

得三個得獎o者...

睇報紙見到有人夜晚係門口等 有時有免費飛
有人甚至一連三晩都有...

[quote:fab1e4a102="saga"]
得三個得獎o者...

睇報紙見到有人夜晚係門口等 有時有免費飛
有人甚至一連三晩都有...[/quote]
我都玩o左,希望有air supply同eason o個場o既飛啦,不過都好難抽中lu......
搞到咁難收科,仲用o左咁多錢,唉...唉...唉......
都真係年度"杰"作
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

我都玩左喇 我想睇westlife果場呀
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~