藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2683|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

DIGITAL PHOTO FRAME [複製鏈接]

SONY DPP-F700 容易用, 好用嗎? 還是有另外的MODEL更好, 請指教。

貪佢細部???

網上晒相仲好啦,又平又唔洗去晒及攞

買個 sony 相框咪算囉....唔好攪咁多野

現在7"太細了, Sony 10"都有特價, 約一千, 可以考慮, 以單相架看, Sony算數一數二, 一插咭就得, 認直橫相又準, 除非你要Player Video同MP3.
另外有隻三星10", 行1024高解像(一般只係800x600), 又係賣$1,000, 但成日無貨.

愷澄daddy, 我係受人指示去買, 我都唔識呢野既..haha
濠仔, sony有剩相框賣咩, 你教埋我去邊度買至得格

Macuser, 得你答得最認真..
請問有咩model你知係好架, 我主要都係當相架用, 有其他好用既function而又唔煩既, 就加埋都唔區。你比埋個model number我丫, 咁我就唔洗睇咁多, 唔該晒。

Model No.我唔記得, Sony只有一隻10", 叫咩1000, 而三星就只有一隻行高解像, 其他牌子行1024, 一隻手數唔曬, 你落百記, 風擇就見到, 記住問價! 標價係流ka!
我買相架 1.LCD質素, 高解像  2.方便, 一插咭就認到  3.相架外型    其他無用.

今日行街同你睇過下...

d電子相架你唔好要求佢d 功能有幾好.....好似睇movie咁...今日我試過插我部相機既movie去試...因為高清既關係....係lag 到冇朋友...個sales 試前都有同我講.....

mon果方面...靚一定係sony 靚....唔洗諗....
不過睇過你講果個model $17xx我覺得唔值......
仲要得7"

如果size唔係問題既...sony有隻10 " model係 DPF-V1000.....都係1k左右
大件夾抵食....我推薦呢隻呀

不過我行過中"完" 又俾我發現左隻好底玩既相架....kodak 出既.....7" 800x 600
有時間日期睇...只係賣緊$490真係好吸引
我都買左隻送俾朋友呀

濠仔, 真係唔該晒呀 !!
睇嚟, 你個朋友都要多謝聲我喎, 佢無端端多左份禮物...haha

濠仔, 真係唔該晒呀 !!
睇嚟, 你個朋友都要多謝聲我喎, 佢無端端多左份禮物...haha
一家四口 發表於 2010-2-7 09:01

正當我同我女朋友都煩惱緊買咩俾佢仔仔做生日禮物....
我諗諗下不如買個電子相架俾佢地一家三口仲實際啦hahahhaa