藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5497|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

我想加入藍澄足球隊 !!! [複製鏈接]

hi, 小弟係新搬到的第5座朋友,想加入藍澄足球隊。

平時都有KEEP住踢的,善中場。

SAM

歡迎加入呀! 不過...可惜我地隊波好耐冇發市了...
Rambler Crest Soccer Club

乜...仲係度架咩...
一箭定江山

乜...仲係度架咩...
肥度 發表於 2010-1-15 11:12

Yes, Of couse we are there.   Just 冬眠 only (But not earth time).
Are you ready?    You seems become a camera man instead.
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

有機會就踢吓啦,不過講開影相,大家話買nikon d90好定canon500d好?我諗住同太太影吓沙龍操,得一兩年後,到有bb時就同bb影.
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

有機會就踢吓啦,不過講開影相,大家話買nikon d90好定canon500d好?我諗住同太太影吓沙龍操,得一兩年後,到有bb時就同bb影.
kingi 發表於 2010-1-15 17:23

影相我都岩的,用緊Canon機。

其實冇話邊部好d,要睇下身邊朋友用乜機,可以借鏡玩。

如果一定要D90 vs 500D,我喜歡D90多dd 。

我都係鍾意nikon 機多d , 我本身用緊d300 .
一箭定江山

我都係鍾意nikon 機多d , 我本身用緊d300 .
一箭定江山

kingi 發表於 2010-1-15 17:23

仲搵到50d 既....買50d 啦 7千頭

多謝大家意見先.
50d?7k頭,等我睇睇搵搵先.
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷