藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3905|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

比個會所吹脹 [複製鏈接]

摛日落去試下JOIN個會所啦.$150個月有GYM都唔貴,交完會費,有屋企人提議試下張按摩椅,一問...回覆係"小姐,每15分鐘收費既,但4張按摩椅都壞哂..待修",咁無計啦,再見到張桌球枱,幾好咁..一於又試下啦,一問..回覆係"小姐,小左個紫波同白波(咁上下顏色啦),請問你介意嗎",咁我反問佢"咁你介意收平D嗎",做咩個會所己比其他屋苑小設施,仲要得番果幾樣既都唔玩得,真係多番一個羽毛球場就差好遠啦

乜解救唔即刻買番d波架..又真係激死..

係咪有pingpong枱架?function room ok唔ok?

摛日落去試下JOIN個會所啦.$150個月有GYM都唔貴,交完會費,有屋企人提議試下張按摩椅,一問...回覆係"小姐,每15分鐘收費既,但4張按摩椅都壞哂..待修",咁無計啦,再見到張桌球枱,幾好咁..一於又試下啦,一問..回覆係"小姐,小左個紫波同白波(咁上下顏色啦),請問你介意嗎",咁我反問佢"咁你介意收平D嗎",做咩個會所己比其他屋苑小設施,仲要得番果幾樣既都唔玩得,真係多番一個羽毛球場就差好遠啦

桌球有紫波架咩!!!!!!!
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

而家會所既工作人員, 我覺得冇以前果批咁好、咁醒。
好似我先個星期, 想同佢地借個fax機用下, fax local咋麻, 都話唔得, 叫我去寫字樓fax, 要知道果時已經過左office hour, 方便人用一下又何妨呢 !!

唔好講fax local唔會用蝕佢, 先兩年我去會所借影印機影兩張野, 果時D工作人員都冇收我錢啦。

我去年年中七月才搬黎, 一心諗住JOIN 左MEMBER 之後會有好多暑假活動搞, 於是做左MEMBER 啦,點知什麼ACTIVITIES 都沒有, 於是下個月(即係九月)已經無再JOIN LU....

如果會所還不改善,恐怕會再無人來入會了!那會所職員也只有失業或轉工了!長實及和黃樓就是這樣的,總不及新鴻基、信和等用心建樓!

當日見到..張pingpong波枱係放係FUNCTION ROOM..(睇落去FOR比人跳舞.有塊大鏡果D).但張pingpong就摺埋左,都只係見到一張咁大把囉,成個會所最有人氣算係出面既枱,有人係到温書囉,鬼咩,會所無咩嘢玩,咁靜,都係温書實際D

4張按摩椅都壞哂..待修"
they all out of order over 3 month , I just wonder why no repairing had been done.

gym房入面d野都成日壞啦, 特別係跑步機...

跑步機整好啦,不過有兩部單車就未整囉!