藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saga
打印 上一主題 下一主題

奠 ... [複製鏈接]

再奠 ....  :em01:

嗚....
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

節哀順變 吧

強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

saga唔好禁唔開心la 我依家都有養 "海藻球"架 係我個manager去北海道果陣買番黎送俾我既 我都覺得佢地好有生命架 我直頭當左佢地係我朋友仔1樣 我明妳心情既 最衰我冇見過妳如果唔係我1定送番個 "小海藻球仔"送過俾妳等妳可以重新做佢地既主人 不如噤呀 到入伙果陣我送個由我親自養既 "海藻球"俾妳呀 記住唔好攪到自己唔開心呀 :wink: 重有關於小鼠妳都唔好唔開心la :em02:

你大個仔la.........唔好咁la......... :em05:  :em05:
所謂"天下冇不散之延席"............
今日你地分開 他期可能係某一個再相遇呢.又或者佢地用另一個身份係你身邊出現呢...........
我都試過養海藻.........我放埋一邊好少埋佢 佢d毛都會一日一日大..........不過最後比我左手邊隻貓打爛左.........最後連"渣"都搵唔返...........

但我又冇咩感覺.........反而隻貓貓唔見左我就喊左幾日..............佢已經失蹤左成3個月 我都放棄左搜索............但到而家我仲有掛住佢.............

不如你係度祝福2隻鼠仔同粒海藻係另一個世界生活得快樂d............

[quote:1cca85bc10="saga"][quote:1cca85bc10="Tomato"]0下!乜你唔係講緊你隻小動物咩???????
如果我搞錯左 真係唔好意思.....................當我無講過 或者delete我個post啦![/quote]

小動物都係
但佢地兩隻係舊年去既 ...
仲要另外偷偷買返兩隻 ...
肥仔係我好不快時買既 ...

另外... 海藥球都係生命體!
:cry:[/quote]

肥仔去左喇 ... peacefully ...  :em01:

[quote:53a8200afd="小yen"]saga唔好禁唔開心la 我依家都有養 "海藻球"架 係我個manager去北海道果陣買番黎送俾我既 我都覺得佢地好有生命架 我直頭當左佢地係我朋友仔1樣 我明妳心情既 最衰我冇見過妳如果唔係我1定送番個 "小海藻球仔"送過俾妳等妳可以重新做佢地既主人 不如噤呀 到入伙果陣我送個由我親自養既 "海藻球"俾妳呀 記住唔好攪到自己唔開心呀 :wink: 重有關於小鼠妳都唔好唔開心la :em02:[/quote]

些些你哦小 yen ~~  :em06:
其實海藻球同d 鼠鼠都係我送俾 ice 既 ...
好有感情  

[quote:3e1c81ed76="saga"][quote:3e1c81ed76="saga"][quote:3e1c81ed76="Tomato"]0下!乜你唔係講緊你隻小動物咩???????
如果我搞錯左 真係唔好意思.....................當我無講過 或者delete我個post啦![/quote]

小動物都係
但佢地兩隻係舊年去既 ...
仲要另外偷偷買返兩隻 ...
肥仔係我好不快時買既 ...

另外... 海藥球都係生命體!
:cry:[/quote]

肥仔去左喇 ... peacefully ...  :em01:[/quote]

係我無好好照顧佢地.......... 所以先會去左............  :cry:

[quote:666ad22285="saga"][quote:666ad22285="小yen"]saga唔好禁唔開心la 我依家都有養 "海藻球"架 係我個manager去北海道果陣買番黎送俾我既 我都覺得佢地好有生命架 我直頭當左佢地係我朋友仔1樣 我明妳心情既 最衰我冇見過妳如果唔係我1定送番個 "小海藻球仔"送過俾妳等妳可以重新做佢地既主人 不如噤呀 到入伙果陣我送個由我親自養既 "海藻球"俾妳呀 記住唔好攪到自己唔開心呀 :wink: 重有關於小鼠妳都唔好唔開心la :em02:[/quote]

些些你哦小 yen ~~  :em06:
其實海藻球同d 鼠鼠都係我送俾 ice 既 ...
好有感情  [/quote]

嗯 對唔住.............  :cry: