藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3826|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

奠 ... [複製鏈接]

:em06:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

食神???

saga,有乜o野唔o向度呀,用個咁沈重o既字?
(真係睇唔清楚幅相)
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:463fa21d7a="bikbark"]saga,有乜o野唔o向度呀,用個咁沈重o既字?
(真係睇唔清楚幅相)[/quote]

My precious 海藻球 ...
跟隨之前既兩隻小紫王 stupid evil 去左 ...
:em01:

黎緊weekend 會同之前中秋一樣 ... 極度 depressed
希望仲同到大家唱K 啦 ...  :em06:

節哀順變.........
唔怪得你連公仔都換左 唔要哈姆太郎啦!!
唔好唔開心 佢雖然唔0係度 但係佢會一直留0係你心裏面.

[quote:bb74946036="saga"]希望仲同到大家唱K 啦 ...  :em06:[/quote]
只要唔諗咁多就唱到o架啦
不過小妹唔識o野,乜海藻球唔係好易打理o架?佢生長得咁慢,你點界定佢係去o左呀?(你太傷心o既話可以唔答我)
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

0下!乜你唔係講緊你隻小動物咩???????
如果我搞錯左 真係唔好意思.....................當我無講過 或者delete我個post啦!

[quote:99f6c4a8a6="bikbark"]好易打理o架?佢生長得咁慢,你點界定佢係去o左呀?(你太傷心o既話可以唔答我)[/quote]

散開幾件 ... 已經唔可以叫係海藻 "球"
只可以叫有一pat 海藻 ...

[quote:f81eaf1701="Tomato"]0下!乜你唔係講緊你隻小動物咩???????
如果我搞錯左 真係唔好意思.....................當我無講過 或者delete我個post啦![/quote]

小動物都係
但佢地兩隻係舊年去既 ...
仲要另外偷偷買返兩隻 ...
肥仔係我好不快時買既 ...

另外... 海藥球都係生命體!
:cry:

10 second miss 左個比賽

更加唔開心!  :evil:
谷埋谷埋...  :evil: