藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2884|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

太大風啦 [複製鏈接]

各位好鄰居,如若發現一個藍白色的枕頭套,請幫我留起並留言比我!
萬分感謝!!!!!

GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

希望你搵到啦,不過你係幾座?佢會唔會已經去咗爛地停車場?
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

各位好鄰居,如若發現一個藍白色的枕頭套,請幫我留起並留言比我!
萬分感謝!!!!!
annieannie 發表於 2009-11-2 22:16

annieannie...你好攪笑..但都希望你搵得返啦!!..

各位, 如果發現條街有錢, 都幫我留起pm通知比返我丫, 大風, 吹左D落街

annieannie...你好攪笑..但都希望你搵得返啦!!..

各位, 如果發現條街有錢, 都幫我留起pm通知比返我丫, 大風, 吹左D落街
一家四口 發表於 2009-11-3 12:19

請問你屋企向咩方向呀
得閒去同你睇下

我住3座,大單位,向美景呀!
經過左咁多日,我諗都無希望再見返佢啦,唉....

我早幾日見到有黒影飄過、仲以為係雀仔玩低飛0添。不過係向泳池ga、会吾会係個辺飄過0黎0尼?