藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1999|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

好唔開心,阿仔不小心被整傷眼角...差少少就大件事喇... [複製鏈接]

好唔開心,阿仔不小心被整傷眼角...差少少就大件事喇...
昨夜仔仔回家時,在蛇仔路不小心趺到, 趺向分隔車路之鐵片.眼角被"界"傷.醫生話最好連針,但因為小朋友太驚了.所以決定冇入醫院,見到自己小朋友整親.真係重心痛過自己整親...現在見到佢眼又"重" 瞓覺要就住就住...好唔開心...
我有以下問題, 請問有冇人幫到手呀:我都會星期一打去管業處問吓:
其實次次行蛇仔路都會好留心...好驚仔仔有一日不小心行會整到的鐵片. 現在亦有幾個花盆不見了...突出左好多90度角鐵片出來好危險 & 而分隔車路鐵片之接駁位有好多螺絲都係突好出. 有時大人行唔小心都會整傷腳. 由其返學放學返工放工好多人...好容易出事...我仔仔已是傷者之一. 不論是不小心or something. 這都是一個好危險...非常危險...的地方, 此路是藍澄灣主要通道, 請有關部門真正要去改善吓...關注吓...另請各位業主支持改善吓...

咁真係要打個電話去管業處傾下wo...

祝你仔仔早日好番呀!

我都贊成同管業傾, 希望你仔仔快些好番.

贊成贊成!!!
祝早日好番!!!!
@.<

聽到都"肉尺", 希望佢快D好返啦

支持, 支持..今日又冇去投訴?
Hin Hin

咁我就唔係想投訴, 因為都係自己唔小心.不過好希望可以改善吓囉...我都打左比管業, 但暫未有回覆, 而佢都有主重打黎問候我仔仔.大家真係要小心行蛇仔路, 由其同小朋友...真係好危險...小心小心...

hope that they will hv improvement la^^
@.<