請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: EpSon

friendly match [複製鏈接]

你一句就將個話題扯走左了...
肥度 發表於 2009-11-15 23:05

等我扯番來... 我地真係好耐冇一齊踢lu, 最近我成日同個仔係大家樂對出橋底搓波, 叫做止下癮... 真係想大家就個時間一齊出來踢番場...
Rambler Crest Soccer Club

你一句就將個話題扯走左了...
肥度 發表於 2009-11-15 23:05

Sorry!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

等我扯番來... 我地真係好耐冇一齊踢lu, 最近我成日同個仔係大家樂對出橋底搓波, 叫做止下癮... 真係想大家就個時間一齊出來踢番場...
Eddy Lam 發表於 2009-11-16 23:05

懶開就的唔起心肝做運動!

小弟既公司差不多逢星期一/二都會有場踢(人造草),不過係順利.大家有無興趣?
如果大家夠一隊,我可以安排一下.不過最快都隨時要一、二月.
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

14# kingi

梗係有興趣, 不過我地要齊人先得, 而家我地d波友買少見少...
Rambler Crest Soccer Club

懶開就的唔起心肝做運動!
grassman 發表於 2009-11-16 23:33

我都好耐冇做運動!!!
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

繄係啦!你依家層樓又貴D,屋企又人多D!

年紀越來越大...再過多幾年,想跑都無得跑架喇......
見過鬼就唔怕黑啦~