藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

大家放狗要小心 [複製鏈接]

10# simonw0711
我懷疑我同你見過面, 我兩隻貴婦女好鬼嘈0架, 一見朋友仔就喪吠左先, 人地聞佢地pat pat就嚇到彈開.....有晚有位帶住北京狗ge男鄰居教我搭電梯上2樓, 莫非係你???

果隻都有機會係流浪狗黎......唔知你地有冇試過夜晚由美景果邊經油站行番黎RC果條路。
果次買完燒肉返屋企行過, 有狗聲吠, 起初以為係村口有人養鎖起左既,
點知有四五隻沖出黎追著我, 求生本能令我平時唔可以一次跨既欄,
9秒9俾我跨埋跑返黎, 勁驚......而家都唔敢行果條路。

12# Lucio

隻大大疑似洛威拿係0向和記0個邊 (水務署0個度看更養0架)!呢排收好似收歛左....
你講美景經油站行落0黎, 可能係附近D流浪狗 / 山狗, 好惡!!小心~

12# Lucio  

隻大大疑似洛威拿係0向和記0個邊 (水務署0個度看更養0架)!呢排收好似收歛左....
你講美景經油站行落0黎, 可能係附近D流浪狗 / 山狗, 好惡!!小心~ ...
Tomato 發表於 2010-1-20 14:21

聽講狗好似驚d閃下閃下既野, 唔知帶定支閃閃棒喺身好唔好?

隻洛威拿好似好凶猛

應該係上星期六, 我都見到, 隻狗企係個位好耐