藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wicyh
打印 上一主題 下一主題

貓狗美容 [複製鏈接]

我帶佢地番屯門美容架, 一個月CALL VAN仔一次, 車佢地入去.....
因為由細B 到而家, 都係屯門清潔開, 加上佢地知道我D狗狗既脾氣, 所以即使搬左出黎, 都無辦法

10# wicyh

唔係呀,修毛同沖涼囉!
無計實係咪一個鐘,不過一定唔會多過個半鐘囉

幾錢呀?
係唔係嚮樓下接狗狗的?
我自己仲搵緊沖涼的地方, 因為幫親開的已經接左...
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我只狗30磅,剪毛加沖涼$330
你打比佢,約佢係樓下等,佢沖完又會送返去樓下比你!
其實如果齋沖涼點解唔自己沖呀? 慳返啲又可有親子活動

幾錢呀?
係唔係嚮樓下接狗狗的?
我自己仲搵緊沖涼的地方, 因為幫親開的已經接左...
diedsee 發表於 2009-9-16 14:34

我幫你沖.....唔駛$.....不過要波子同包包比我抽水.....呵呵呵~

我會去狗狗eleven係美景花園,又近又剪得好

Any comment on the pet shop in Mei King garden?

6# wicyh  

佢地會拎小狗返佢地大王下村的屋企做美容。
你可以先打比佢地叫佢地來接狗仔,佢地做好之後又會送返來比你架!
annieannie 發表於 2009-9-13 21:46

Any extra charge for 拎黎拎去? Thanks

唔駛加錢架! 你同佢講你住邊,佢會約你在你樓下接狗架啦!
我先聲明,唔係想幫人賣廣告,只不過我之前試過搵佢地,覺得唔錯介紹下咋!