藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4030|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

[討論區] 大家覺得應否把他們的回覆信公開? [複製鏈接]

作為一個具透明度的咨詢,我覺得應該將本回覆信及次前我們的問題公開給其他業主,未來業主,考慮購買人士或其他人士了解藍澄灣情況。

公開方式有二:

1. 原裝正本scan 後公開
2. 把問題及答覆整理,做一個web page 公開(形式像FAQ)

大家有什麼意見??

我prefer FAQ 方式 應該會比較易睇
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

prefer 一問一答方式比較好 我主張公開的

我覺得 FAQ 個 layout 會好睇 d.....
scan 既質素未必好
FAQ 可以好好整理一下
不過 又要麻煩到負責整果個~

我都贊成公開 事實上冇咩唔比得人知

係咪係呢度加個"投票"容易d睇呢
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:eda21f0986="Ice"]我覺得 FAQ 個 layout 會好睇 d.....
scan 既質素未必好
不過 又要麻煩到負責整果個~

[/quote]
可以用...OCR....唔駛打字....

[quote:da2d98589d="Ice"]我覺得 FAQ 個 layout 會好睇 d.....
scan 既質素未必好
不過 又要麻煩到負責整果個~[/quote]

不如你挨下義氣先用word 做一個faq的format 出來,然後再由jeffey做網貢修飾?

[quote:6fb618f50c="wychan"][quote:6fb618f50c="Ice"]我覺得 FAQ 個 layout 會好睇 d.....
scan 既質素未必好

不如你挨下義氣先用word 做一個faq的format 出來,然後再由jeffey做網貢修飾?[/quote]

好 我試下啦.
有無 deadline?

[quote:0a1adc6938="Ice"][quote:0a1adc6938="wychan"][quote:0a1adc6938="Ice"]我覺得 FAQ 個 layout 會好睇 d.....
scan 既質素未必好

不如你挨下義氣先用word 做一個faq的format 出來,然後再由jeffey做網貢修飾?[/quote]

好 我試下啦.
有無 deadline?[/quote]

盡快啦,睇下week-end可不可以做到,下星期可以公開。我有問題的soft copy pm你的e-mail 給我,我可以e俾你..

叫藍澄灣FAQ 條thread唔可以post message
我係隱形人  :em19: