藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2975|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

[討論區] - F. 交通安排 (P.6) [複製鏈接]

[討論區] - F. 交通安排  請在此討論

我想知酒店唔係有自己0既穿梭巴士咩???點解酒店住客會同我地share呢??
如果係禁 收費方面我地會唔會有優惠呢??

以前佢地曾提出過提供免費穿梭巴士而家一句話誤導我地並已經更正返............好不負責任..............

[quote:17492dad74="Tomato"]我想知酒店唔係有自己0既穿梭巴士咩???點解酒店住客會同我地share呢??
如果係禁 收費方面我地會唔會有優惠呢??[/quote]
咁攪法我覺得住酒店好唔抵 不過酒店可能推出d package 乜都包哂

希望和黃方面可以盡快落實交通的安排,讓我們可以有多些的心理準備去預算日後的乘車方法。
我的家---藍澄灣 :D

It's means their agent / mgr tell lie?? How come??

[quote:cde417f060="我是誰"]It's means their agent / mgr tell lie?? How come??[/quote]

佢話會申請o者 ...
唔係話已經有 ...

then that's our own problem la.

[quote:da5ad2ddd3="Teresa&Fai"]以前佢地曾提出過提供免費穿梭巴士而家一句話誤導我地並已經更正返............好不負責任..............[/quote]

無錯當時發展商曾提出過會提供免費穿梭巴士往返青衣城。而呢個問題我已經再同我準業管經理反映,佢話會同我了解先,睇佢今次又點回應。另一方面,佢正安排緊小巴往返葵芳另正考慮荃灣西站等。