藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saga
打印 上一主題 下一主題

2009-5-30 (Sat) K 聚 報名處 (活動圓滿結束) [複製鏈接]

大家玩得開心D~我返工...
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

[quote:4b7ba41069="kingi"]大家玩得開心D~我返工...[/quote]

放工 join 我地食 dinner 都得喎! XDDDD

[quote:1f19dc80c9="grassman"]我驚我識的歌在K已經找不到! h:[/quote]

book 左房 聽日下晝三點葵芳 Neway

草人如果你想唱舊歌就出來啦
帶埋你個女都得!  

我的理想是紅館 要唱就要去紅館唱。

希望你地會支持和體諒我 一個有埋想的人也是個固執的人 你千期唔好怪我。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:3a93bc9058="grassman"]我的理想是紅館 要唱就要去紅館唱。

希望你地會支持和體諒我 一個有埋想的人也是個固執的人 你千期唔好怪我。[/quote]

支持你!

但你有無實質行動去達成你既理想 定得個講字先?  :mrgreen:

K 聚及 dinner 圓滿結束 渡過歡樂的一個週末

多謝各位搵空出席  

oh no miss 左呢個gathering.... :em01:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:17e745c08d="H&H"]oh no miss 左呢個gathering.... :em01:[/quote]
邊個叫妳 o個日下午唔開手提呀! :x
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:312c61001e="Robert"][quote:312c61001e="H&H"]oh no miss 左呢個gathering.... :em01:[/quote]
邊個叫妳 o個日下午唔開手提呀! :x[/quote]

I think she is in JP or TW (forget).
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:4d7e70fb2d="Robert"][quote:4d7e70fb2d="H&H"]oh no miss 左呢個gathering.... :em01:[/quote]
邊個叫妳 o個日下午唔開手提呀! :x[/quote]你有打比我??? 冇miss call ar......Oh No.......
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~