藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4572|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

2009-5-30 (Sat) K 聚 報名處 (活動圓滿結束) [複製鏈接]

活動正式接受報名
RC 新鄰居想互相認識的話請考慮抽時間出席

主要活動 : K 聚  (以唱K 聚首一堂是也) Optional: 如可行 即晚可於新都會 dinner

日期時間 : 5-30 星期六下午3時 (唱到幾耐取決於參加人數 8 人可以唱 3 hours)

地點 : 葵芳 Neway 地址 : 新界葵芳盛芳街38-40號寬德大廈地下至2樓

報名方法 : 在此 thread 報名 並 Send PM message or Email to saga416@hotmail.com 留聯絡電話 我會回覆我的手提號碼方便聯絡; 已經有我手提者可不用 pm ; sms 請不要 send 去 6225xxxx 我飛線去 61145xxx 的

截止報名時間 : 5-29 晚上會 book 房 但歡迎 walk in :

參加資格 : 不限

集合 : 自己於時限內出現 or 私下約係 RC 小巴站出發
-----------------------

報名出席:
Saga & Ice (準時到)
Robert & Milk
Hales 伉儷  
Jeffrey & Shirley

P.S. Grassman 請唔好在那天約踢足球 並帶家人出席K聚  :

8 人可以唱 3 hours  <--而家唱得咁少時間ga ja :em07:

[quote:0501c0133b="濠仔"]8 人可以唱 3 hours  <--而家唱得咁少時間ga ja :em07:[/quote]

係 ~
四人得 2 hr 哩!
六人 2.5 hr

無問題,吾該兩位吖。

我驚我識的歌在K已經找不到! h:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:c45297e8f3="grassman"]我驚我識的歌在K已經找不到! h:[/quote]
真係冇越南歌播喎! :
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:0651cd7e86="grassman"]我驚我識的歌在K已經找不到! h:[/quote]

好似我咁 去聽表演都 ok !

黎唔黎呀?

你地全部"媽"住去.....我單身好似好怪 :nowords:

想問一問...點解我整唔到頭像ga :em06:
整極都X

[quote:e8a2d9cf0b="濠仔"]你地全部"媽"住去.....我單身好似好怪 :nowords:[/quote]

單身唔怪呀 我地既活動一向無限制 ~

你黎唔黎呀?