藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3741|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

Wii 分享 [複製鏈接]

我最仲意玩wii 中的賽車 尤其"牛場" 背境 不過成日係蘑菇度跌落黎 而 wii fit中的 "頂頭除" 都好玩, 但成日都頂到 "熊貓"  :em06:  

我打算黎緊買返部除賽車外有乜好介紹?
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

而家部wii主要俾老婆減肥用....
自己就打 XBOX ... PSP ... NDS ...
wii遲d出Monster Huter 3 啱唔啱 ?

[quote:9c5ea9733d="kingi"]我打算黎緊買返部除賽車外有乜好介紹?[/quote]

仲有好多 不過建議你唔好買晒 可以同朋友交換玩 可以玩多d款式 至於 wiifit 就比較悶 我都係仲意激d好玩d嘅 game !

減肥用.... ?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

到時搵你換啦咁~
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

[quote:a5065ae593="grassman"]減肥用.... ?[/quote]

生完修身用~~ :

[quote:6c9e930dd2="kingi"]到時搵你換啦咁~[/quote]

好呀 你想換就 pm 我啦  :em19:

Re: Wii 分享

wii 好耐無掂 原本買來俾 Ice 玩

我自己玩隻 Zelda 曙光公主都只係玩了一半
佢玩完隻 Rayman 賤兔 Mario Galaxy 破版 (我幫助下) 後都無玩其他game lu
wii sports cooking mama o個 d 貪新鮮 新鮮感一過就   :

其實無乜時間打機呢 ~
PSP 可以係車度玩 ~
我呢期 Final Fantasy Dissidia 中
(MHP2G 仲未郁)

NDS Zelda 其實幾好玩 ...

MH3 係 wii 平台出 連機打是重點 ~
(PSP 因 MHP2G 大賣呢)

Re: Wii 分享

[quote:e2b37d0243="saga"]wii 好耐無掂 原本買來俾 Ice 玩

我自己玩隻 Zelda 曙光公主都只係玩了一半
佢玩完隻 Rayman 賤兔 Mario Galaxy 破版 (我幫助下) 後都無玩其他game lu
wii sports cooking mama o個 d 貪新鮮 新鮮感一過就   :

其實無乜時間打機呢 ~
PSP 可以係車度玩 ~
我呢期 Final Fantasy Dissidia 中
(MHP2G 仲未郁)

NDS Zelda 其實幾好玩 ...

MH3 係 wii 平台出 連機打是重點 ~
(PSP 因 MHP2G 大賣呢)[/quote]

e... 你都好 pro 下 wor !
:em17: Mario Galaxy 我都係人幫助下破版 :