藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

Hutchison?? [複製鏈接]

[quote:92e3ea71a3="saga"][quote:92e3ea71a3="wicyh"]我覺得問題先經過"詢問信回應討論版"過濾 再到"和黃答問專區"好d[/quote]

又來返同一個問題 ~
就係大家想公開嘈 定家事收埋收埋嘈~

網上太過公開 對兩方面係公開地方嘈都唔係咁好
最好有個答辯會 由和黃接見我地業主既代表 問哂一d好有爭議性既問題
最後 咪公開個討論結果俾業主以外既群眾知道

(好多討論會都係咁 final 要有份 report 但中間既過程 無話要 live broadcast)[/quote]

我一直以為果兩個新版係限制區黎既?   :?:

[quote:1c88cdaea3="bikbark"][quote:1c88cdaea3="Ice"]我一直以為果兩個新版係限制區黎既?   :?:[/quote]
一個係 一個唔係  :idea:[/quote]

今日未留意 但尋晚我 sign out 之後睇唔到果個咩和黃乜乜區  :?:

[quote:18227bf0f9="wicyh"][quote:18227bf0f9="Ice"]今日未留意 但尋晚我 sign out 之後睇唔到果個咩和黃乜乜區  :?:[/quote]

係喎! logout之後真係睇唔到[/quote]

但佢地係怕果 d 會員但無 pm 買賣合約 no 俾 wychan 果 d 人睇到呢個版o卦~ 因為咩人都可以 register 既~

[quote:5b4292f735="saga"][quote:5b4292f735="bikbark"]應該係俾業主同準買家都有機會得到第一手資料 因為想買而又未買o既人都有權知多d 所以只要係登記會員都可以睇到[/quote]

但 Hutchison 呢個會員入到我地業主群組喎?
如果佢真係和黃人 咁咪同我地最初 set up 專區背道而馳 ? (我地唔係因為 dawn 而整專區架喎  8) )[/quote]

佢只係睇到 register 果個和黃專區 定連內務專區都睇得到?